Bulvár-celeb

2023.05.30. 22:47

Gyertyagyújtás Suhajda Szilárdért: zokogva búcsúzott a felesége (videó)

A Szemlőhegyi-barlang feletti parkban emlékeztek Suhajda Szilárdra kedd este.

Suhajda Szilárd utoljára május 24-én adott magáról életjelet, 27-én befejezték a keresését, azóta sem találták meg a holttestét

Forrás: Origo

Fotó: Ladóczki Balázs

Kedden 19 órától csendes főhajtást tartottak Suhajda Szilárd tiszteletére. Több százan gyújtottak gyertyát a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászók emlékhelyénél. 

Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: Origo

Előzetesen arra kértek mindenkit, hogy miután „Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, az emlékezők egyesüljenek az ő álmaival, színes egyéniségével, ezért ne viseljenek fekete ruhát.”

Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: Origo

Suhajda Szilárd expedíciójának kommunikációs vezetője, Pintér László kedden este egy emlékkönyvet is magával vitt a budapesti megemlékezésre, ebbe valamennyi résztvevő írhatott pár sort – írja a Bors. 

Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: Origo

Suhajda özvegye, Legindi Tímea is részt vett a megemlékezésen. Megtörten, de elképesztő lelkierőről tanúbizonyságot téve fogadta a részvétnyilvánításokat.  

Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában