Bulvár-celeb

2022.09.23. 18:30

Rengeteg gyógyszert kell szednie, élete végéig kezelésre szorul a magyar zenész

A TNT egyik tagja, Zuber Krisztián, azaz Inti kórházba került a szívbetegsége miatt. Most már jobban van, azonban élete végéig kezelésre szorul.

Fotó: TV2

„Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok! – kezdte a Mokkában Inti. – Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, azt mondják, ezeket így kell szednem sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem” – magyarázta az Origo szemléje szerint.

Arról is mesélt, hogy jelenleg még nem érzi a helyzet hátrányait, leszámítva a vízkorlátozást, korábban ugyanis egyben lehúzott egy félliteres vizet, most pedig gyümölccsel, levessel, mindennel együtt másfél liter folyadékot vihet be egész nap.

„Két hétig voltam bent a kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne” – részletezte, mi vár még rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában