Nagyon durva

2022.08.06. 09:05

Családja törte rá az ajtót a TV2 sztárjára

Édesanyja törte be egy baltával a Farm VIP korábbi szereplője, Henry Kettner lakásának az ajtaját.

Felvállalta a nagyvilág előtt a legmélyebb titkait Henry Kettner. A TV2 Farm VIP című műsorának korábbi szereplője könyvet írt, amiben felszínek és álarcok nélkül mutatja meg azt az átlagos embert, aki a megvágott videók, megszínezett képek mögött van - írja a Bors.

Ugyanolyan, hétköznapi gyengeségekkel, önbizalomhiánnyal, gátlásokkal és pánikbetegséggel, melyeket rengetegen elnyomunk magunkban, hogy “megfeleljünk a nagyvilágnak”. Az a probléma, hogy ezek az elnyomott problémák képesek megkeseríteni egy fél, vagy akár egy egész életet– írta közösségi oldalán Henry, aki egy videóban beszélt részletesebben a könyvről.

Hat éve éreztem először ezeket a megmagyarázhatatlan szorongásokat, már-már pánikrohamokat. Egyik pillanatról a másikra mindenem elzsibbadt, nem éreztem a karomat, nem éreztem a lábamat, olyan volt, mintha infarktusom lenne. Úgyhogy azonnal félre álltam az úton, kiugrottam az autóból, elszaladtam egy bokorhoz és elbújtam, mintha pisilnék, mert nem akartam, hogy a barátaim lássák, hogy milyen állapotban vagyok – mesélte az influenszer.

Eljutott odáig, hogy amikor kiment az utcára és találkozott valakivel, aki nem egy közeli ismerőse, akkor elkezdett kapkodni a levegőért, elkezdett légszomja lenni. Egyszer pedig a családja törte rá az ajtót.

Ki merem jelenteni, amikor anyukám baltával törte be a saját lakásom ajtaját, aznap megváltozott az egész életem. Ültem otthon és úgy éreztem, életem legnagyobb hibája volt ez a szakítás, egyszerűen meredtem az asztalomnál magam elé, és annyira remegtem az idegtől, hogy ömlött az orromból a vér– emlékezett vissza Henry.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában