Megható

2022.07.29. 05:01

Elhunyt édesapjának üzent Borbás Marcsi

Borbás Marcsi a TV2 Mokkában mesélt arról, hogy mennyire sokat dolgozik az otthona kertjében, amiben rengeteg zöldséget és gyümölcsöt termeszt. A műsorvezető több növénnyel is kísérletezik, hogy meghonosítsa, többek között édesburgonyával, Inka gyökérrel. Viccelődik is vele, hogy ha látnák a zöldellő, burjánzó és színes kertet biztos beperelnék boszorkányságért.

Kísérletezek különféle növényekkel minden évben. Segítsek ezen az ügyön, hogy néhány növényt nem tudunk termeszteni az éghajlat változás miatt. Mik azok, amiket be tudunk hozni, az egyik ilyen volt hajdanán az édesburgonya, de az mára már megszokott – mesélte a Mokka riporterének a műsorvezető.

Marcsi a kertészeti tudományát édesapjától tanulta. Ami mára a napi szenvedélyévé vált, férje többször is megjegyezte, hogy ő már százszor is feladta volna. De a műsorvezető örömmel megy ki napi szinten a kertbe és figyeli a fejlődésüket.

– Azért én ebben nőttem fel, csak akkor azt gondoltam soha többé nem kell. Annyit kellett a földeken dolgozni, és aztán apukám mindig mosolygott, hogy jól van kislányom. Aztán ez lett belőle – mutatott a kertre. 

Csak sajnos ő nem élte meg, ez a nagy bánatom, hogy lásd apu, neked volt igazad. – mondta elcsukló hangon.

Szeretett növényeit csak pár napra tudja magára hagyni, ezért ilyenkor csak egy-egy hosszú hétvégére tudnak elmenni pihenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában