Fájdalmas vallomás

2022.06.08. 04:01

Három nap alatt elvitte a gyilkos kór Pásztor Erzsi vejét

Családi tragédiáról mesélt a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, Pásztor Erzsi. Lányának férje leukémiában hunyt el.

Három nap alatt vitte el a gyilkos kór Pásztor Erzsi vejét. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt arról, hogy lánya 34 év után költözött haza Magyarországra, miután férje váratlanul meghalt. Holl Henriette még az érettségi után ment ki külföldre, ahol megismerkedett az első, olasz férjével. A házasságból született Julia és Aaron, Pásztor Erzsi unokái. A válás után a művésznő lánya újraházasodott, de második férje leukémiában elhunyt.

Az egy kemény munka volt. És amikor a férje meghalt, akkor a lányomra rászakadt az egyedüllét. A gyerekek élték az életüket, és nagyon váratlanul halt meg a férje leukémiában. Három napon belül elvitte. Borzasztó…– mesélte.

Lánya ezután közölte a színésznővel, hogy hazaköltözik Magyarországra, és vidéken vett egy házat.

Pásztor Erzsi az unokáiról elmondta, hogy Julia az olaszországi Belaggio egyik elegáns szállodájában dolgozik, miközben most végzett el egy egyetemet. Aaron villanyszerelést tanult, most pedig egy kinti magángyárban dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában