Bulvár-celeb

2021.05.26. 18:21

Vérfagyasztó videó: szinte horzsolta a sofőrt a kamionba csapódó furgon az M5-ösön

A furgonos vélhetően figyelmetlen volt vagy mobilozott, ezért nem vette észre az előtte álló kamiont.

Forrás: Bp-i Autósok Közössége / Youtube

Hátborzongató videót osztott meg a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója – szúrta ki a Bors.

A férfi éppen az M5-ös autópályán vesztegelt egy korábbi baleset miatt, ahol a forgalom igencsak feltorlódott, szinte csak lépésben lehetett haladni. Amikor megpróbált átsorolni a belső sávba, egy kisteherautó húzott el mellette.

Úgy döntöttem, átsorolok, amit folyamatosan jeleztem is, tükörbe néztem, a belső sáv tiszta volt. Megkezdtem a manővert, majd hirtelen nagy sebességgel megjelent a furgon, aki későn észlelte a torlódást – írta az olvasó. A furgon sofőrje egyenesen a kamerás kocsi előtt toporgó kamionba csapódott, hajszálnyival kerülve el az átsoroló sofőrt.

Szerencse, hogy nem soroltam át a belső sávba a legelején, és külön szerencse, hogy a furgon jobb egyben nem ült senki sem, mert a furgon sérüléseiből ítélve, ha lett volna ott utas, nagy valószínűséggel nem éli túl a balesetet

– szögezte le a szerencsés sofőr. Hozzátette, hogy csodával határos módon, de a furgonos is könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=8sijRISYvqc&feature=emb_logo

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!