HAON Sziréna

2018.07.02. 08:21

Vízsugárra, láncfűrészre is szükség volt vasárnap

Hajdú-Bihar - Dombostanyán és a Perem utcán is oltani kellett, másik két helyen kidőlt, valamint kettéhasadt fák okoztak gondot.

Hajdú-Bihar - Dombostanyán és a Perem utcán is oltani kellett, másik két helyen kidőlt, valamint kettéhasadt fák okoztak gondot.

Lángra kapott a száraz fű mintegy ötszáz négyzetméteren vasárnap reggel Debrecenben, a Dombostanyán. A tűz átterjedt egy fóliasátorra is. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és egy vízsugár segítségével oltották a lángokat. A helyszínen egy ember tartózkodott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Öt méter hosszan kettéhasadt egy kilenc méteres fa Debrecenben, az Ótemető utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel és kihúzós létra segítségével megszüntették a veszélyhelyzetet.

Kigyulladt a lekaszált búza, valamint két körbála vasárnap délután Debrecenben, a Perem utcában. A debreceni tűzoltók kéziszerszámok és egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet.

Az úttestre dőlt egy fa vasárnap délután a cívisvárosi Faraktár utcában. A növény veszélyeztette a közúti és a gyalogos forgalmat, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!