HAON Sziréna

2018.05.14. 14:38

Videó: Füvet árult egy húszéves lány Debrecenben

Debrecen - A debreceni nyomozók elfogták a fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert értékesített három helyi férfinak.

Debrecen - A debreceni nyomozók elfogták a fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert értékesített három helyi férfinak.

A nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy húszéves lány marihuánával kereskedik Debrecenben. A gyanú szerint a kábítószerből három helyi férfi is vásárolt. A rendőrök a beszerzett adatok alapján 2018. május 12-én egy összehangolt akcióban elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra Sz. Alexát, D. Tamást, T. Dánielt, valamint Sz. Jánost. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A nyomozás adatai szerint a debreceni nő rendszeresen értékesített marihuánát a három férfinak. A rendőrök a gyanúsítottaknál tartott házkutatások során 35 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot foglaltak le.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Alexával szemben kábítószer-kereskedelem vétség, míg a három férfival szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!