HAON Sziréna

2018.05.15. 09:18

Ütközött három teherautó, tűz ütött ki egy család konyhájában

Hajdú-Bihar - Avar lángolt az autópályánál és Nyírábrány belterületén is, Debrecenben kigyulladt egy számítógép, Püspökladányban egy üzemcsarnok füstelszívója okozott fennforgást. Mindezen felül balesetek is tarkították a katasztrófavédelem, illetve a rendőrség munkatársainak hétfőjét, a 4-es főúton több karambol is történt.

Hajdú-Bihar - Avar lángolt az autópályánál és Nyírábrány belterületén is, Debrecenben kigyulladt egy számítógép, Püspökladányban egy üzemcsarnok füstelszívója okozott fennforgást. Mindezen felül balesetek is tarkították a katasztrófavédelem, illetve a rendőrség munkatársainak hétfőjét, a 4-es főúton több karambol is történt.

Három teherautó ütközött össze hétfőn kora reggel a 4-es számú főúton, az M35-ös autópálya felhajtójánál. Az egyik jármű az oldalára borult. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és feszültségmentesítették a teherautókat. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította - jelentette a sajtónak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosa.

Ételleégés miatt tűz ütött ki egy családi ház konyhájában tegnap reggel Debrecenben, a Balaton utcában. A tűz átterjedt a konyhabútorra és a páraelszívóra is. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az utómunkálatokat, majd átvizsgálták az épületet. A házban öten éltek, akik közül két főt a mentőszolgálat kórházba szállított.

Kigyulladt egy ipari üzemcsarnok füstelszívó berendezése tegnap délelőtt Püspökladányban, a Kolozsvári utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a berendezést.

Egy húsz négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében tegnap reggel Debrecenben, a Nyírfa utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton, a hajdúvidi elágazásnál. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a sérült járműveket feszültségmentesítették. A gépjárművekben utazók közül két embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Lakóépület és melléképület között elhelyezett tároló égett teljes terjedelmében tegnap délután Balmazújvároson, a Szabó Pál utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Egy számítógép gyulladt ki tegnap kora délután Debrecenben egy bevásárlóközpontban, a Kishatár úton. A helyszínen tartózkodók áramtalanították a gépet. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték ez épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Megközelítőleg másfél hektár területen égett az avar és az aljnövényzet Nyírábrányban, a József Attila utcában tegnap délután. A nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a tüzet. Az avar kapott lángra tegnap késő este Debrecenben is a Csoroszlya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a mintegy ötven négyzetméreten égő területet.

Kedd reggelre is jutott tennivaló: mintegy ötszáz négyzetméteren lángolt az avar az M3-as autópálya pródi pihenőhelyének közelében.

A megyénkben szolgáló mentők 24 óra alatt 206 feladatot láttak el. A fentieken túl beszámoltak egy balesetről: hétfőn délután Debrecenben, a Diószegi úton a Hintós presszónál motorkerékpáros és biciklis ütközött, egy súlyos sérültet szállítottak kórházba ellátás után.

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 3 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.A rendőrök 31 személyt állítottak elő, köztük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!