HAON Sziréna

2017.12.20. 09:11

Ötven lakás maradt áram nélkül Püspökladányban

Hajdú-Bihar - Debrecenben kamionbaleset és garázstűz izzasztotta, Berettyóújfaluban pedig csapadékvíz dolgoztatta meg a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Debrecenben kamionbaleset és garázstűz izzasztotta, Berettyóújfaluban pedig csapadékvíz dolgoztatta meg a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

A hajdú-bihari rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 27 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Egy családi ház garázsában berendezési tárgyak kaptak lángra tegnap reggel Debrecenben, a Libatop utcában - tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. A kétállásos garázsban személygépkocsik parkoltak. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Egy férfi, aki a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte a lángok oltását rosszul lett, őt a mentőszolgálat ellátta.

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Debrecenben, a Petőfi téri felüljárónál. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik megszüntették az üzemanyagfolyást, majd elvégezték a feszültségmentesítést. A balesetben nem sérült meg senki.

Nagy mennyiségű víz gyűlt össze tegnap délután Berettyóújfaluban, egy Kossuth utcai pincében. A csapadékvíz veszélyeztette a pincében található gépészetet. A helyi tűzoltók szivattyú segítségével eltávolították a vizet.

Kedden délután lángra kapott egy fűrészporral teli zsák Tiszavasváriban, egy Víg utcában található 15 négyzetméteres épületben. A zsák teljes terjedelmében égett, melyet a tiszavasvári és a hajdúnánási tűzoltók két vízsugárral oltottak el.

Áram nélkül maradt tegnap kora este ötven lakás Püspökladányban. A villanyoszlop kapcsolószekrényében kábelek égtek, a tüzet a püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi tűzoltó készülékkel oltottak el. Az eset során az Árpád utcában húsz lakás, míg a Kurucz utcában harminc lakás maradt kis időre áram nélkül.

A mentőszolgálat munkatársai hétfőn összesen 216 feladatot láttak el. A legsúlyosabb esethez Szerepre riasztották őket, ahol többen is fogyasztottak egy ismeretlen eredetű szeszesitalból, amely mérgezéses tüneteket okozott. Összesen 14 embert szállítottak kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!