haon-sportoldal

2008.10.06. 12:02

DEAC: Jobb támadójátékkal nyertek

<p>Debrecen - Hétről hétre szenzációs formában játszik a DVSC–DEAC újonc gárdája az NB II Keleti csoportjában, a Kondás Elemér vezette kis Loki már a harmadik helyen áll a tabellán.</p>

A remek teljesítményüket vasárnap egy újabb diadallal sikerült megkoronázniuk, a debreceniek a forduló előtt a listavezető pozícióban álló Bőcs együttesét múlták felül 1–0-ra.

A találkozó egyetlen találatát jegyző Szilágyi Péter idézte fel a meccs történéseit a Napló olvasói számára.

– Szó, mi szó, nem volt könnyű meccs – kezdte az ifjú csatár, – a bőcsiek nagyon jól megszervezték a védekezésüket, igaz, támadásban többet vártunk tőlük. Azt hiszem, elsősorban azért tudtunk nyerni, mert gólratörőbben futballoztunk és ez a hozzáállásunk a meccs végén meghozta gyümölcsét.

Nagy volt az öröm az öltözőben a lefújás után, az edzőnk is gratulált, bár a mérkőzés teljes értékelése még hátra van.
A támadónak fölvetettük, hogy ha folytani tudja a gólgyártást, esetleg az első osztályú csapatban is egyre több szerepet kaphat:

– Mindannyiunknak, akik itt, a fiókcsapatban focizunk, az a célja, hogy egyszer a „nagyok” között is rendszeresen játéklehetőséghez jusson. Így vagyok ezzel én is, ehhez azonban sok munkára és folyamatos jó teljesítményre lesz szükégem – mondta a vasárnapi gólszerző.
-T.N.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!