haon-sportoldal

2008.09.08. 17:55

Olimpikonok testközelben

<p>Mikepércs – Dicséretes kezdeményezéssel rukkoltak elő Mikepércsen: a gyerekek számára testközelbe hozták az élsportolókat.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/koznsgtallkoz1.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Kozonsgtallkozo.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Nevezetesen a hajdúsági olimpikonok részvételével rendeztek közönségtalálkozót a Művelődési házban. Az eseményen részt vett két ökölvívó, Kalucza Norbert (DVSC) és Varga Miklós (Hajdúsámsoni Harangi SE), illetve a triatlonozó Szabó Zita (Debreceni Sportcentrum-SI), akiket természetesen elkísértek edzőjük, nevezetesen Deél István, Máté Attila és Papp Zsolt.

Az esemény házigazdája, Parádiné Kenéz Tünde volt, aki az alkalomhoz illően olimpiai tablókkal, kiadványokkal emelte a közönségtalálkozó rangját. A közel száz gyermek érdeklődéssel hallgatta a sportolók élménybeszámolóját, akik arról is meséltek, hogyan kezdődött karrierjük és mennyi erőfeszítésükbe telt, mire szerepelhettek az ötkarikás játékokon.

A találkozó egyben alakuló gyűlése volt a Mikepércsi Olimpiai Baráti Körnek, ahová minden sportbarátot szeretettel várnak a szervezők. A jó hangulatú esemény végén nem maradhatott el a dedikálás sem, az olimpikonok már rutinosan kanyarították oda a nevüket a különböző relikviákra.

  • Mezei-Vill: a szurkolókra is számítanak
  • Lokik: önbizalom-növelő győzelem
  • Megkezdődött a XIII. paralimpia
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!