haon-sportoldal

2008.04.14. 16:04

A Ligakupában is a döntő a cél

<p>Az elmúlt héten a DVSC-TEVA labdarúgó bajnokcsapata a Magyar Kupában realizálta a célkitűzést, azaz az Integrál-DAC ellenében bejutott a sorozat döntőjébe.</p>

Szerdán egy másik sorozatban kell ugyanezt az eredményt produkálnia, ugyanis a Loki a Siófokkal csatázik a fináléba jutásért a Ligakupában. Ebben a szériában is két mérkőzés dönt a továbbjutásról, az első felvonást szerdán 18 órától az Oláh Gábor utcai stadionban játsszák a felek.

A csapat bízik benne, hogy minél többen buzdítják majd őket a helyszínen, hiszen a siófoki visszavágóra mindenképpen megnyugtató előny birtokában szeretne utazni a gárda.

A döntőbe jutásért kiírt párviadal debreceni meccsére már elővételben kaphatók a jegyek a szokásos helyeken, a Tesco áruházban, a Debrecen Plazában és a Malompark Bevásárlóközpontban lévő Loki Shopban, illetve a meccs napján a stadion pénztárainál is.

Chigou bemutatkozott

Az NB III vasárnapi fordulójában a DVSC-DEAC csapatában bemutatkozott a Loki új játékosa, Daniel Chigou, aki bő egyórányi játéklehetőséget kapott kezdőként, amit két góllal hálált meg a kameruni támadó. – A menedzserem megmutatott rólam egy dvd-t a DVSC vezetőinek, akik felvették velem a kapcsolatot.

Szívesen jöttem Debrecenbe, mert bár a Constancában jól sikerült az ősz, a klubon belül problémák merültek fel, késtek a fizetések, tartoztak a játékosoknak, és így nem lehetett teljes mértékben a futballra koncentrálni – mesélte el Debrecenbe kerülésének történetét a 25 éves Daniel Chigou, akivel egyelőre két hónapra szóló szerződést írt alá a klub vezetősége, de amennyiben ez idő alatt meggyőzi az illetékeseket, ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

 – Úgy láttuk jónak, hogy mindkét félnek jobb lesz, ha felbontjuk a szerződést. Nem bántam meg, hogy így alakult, mert a DVSC sokkal komolyabb klub, ezt az itt tartózkodásom alatt gyorsan megtapasztaltam.

Teljesen más a közeg, egy erősebb csapatba kerültem, de ez azzal jár, hogy sokkal nehezebb dolgom is lesz. Nem zavar, remélem, tudásommal sikerül meggyőznöm a szakmai stábot. Egyelőre két hónapra szól a szerződésem, tehát nincs sok időm bizonyítani.

Majd meglátjuk, mire lesz elég, mindenesetre igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból a rövid idő alatt – mondta a kameruni futballista a klub honlapjának, majd azt is elárulta, pályafutása legjobb időszakát 2006-ra datálja, amikor egy szezonban negyvenegy meccsen huszonegy gólt rúgott az olasz Giugliano együttesében.

  • Kameruni csatárt igazolt a Loki
  • Győzelem imponáló magabiztossággal
  • Vasas-Loki 2008.04.11DVSC-TEVA - Integrál DAC 2008.04.08. Video

  • Ez történt a Vasas-Loki meccsen
  • Vasas-Loki 2008.04.11DVSC-TEVA - Integrál DAC 2008.04.08. Video

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!