haon-sportoldal

2008.03.09. 16:25

Már kedvenc a hollandoknál is

<p>Eindhoven - Messziről jött ember azt mond, amit akar, tartja a mondás, éppen ezért jó volt saját szemünkkel, illetve fülünkkel meggyőződni arról, mekkora kedvenccé vált Dzsudzsák Balázs Eindhovenben.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Szurkolok.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Szurkolok2.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A reggeli órákban összefutottunk egy négytagú kontingenssel, akik Észak-Hollandiából érkeztek kedvenc csapatok városába. Dzsudzsák? – kérdeztek vissza, igaz kissé furcsa sorrendbe rakva a magyar játékos nevének betűit –

Nagyon jó játékos, igazán robbanékony, egy kis különlegest hozott a csapat játékába. Örülünk, hogy végül mi szereztük meg és nem az Ajax – mondta az egyik PSV drukker, miközben társai sűrűn bólogattak a válasz alatt.

Természetesen a szurkolóknak igen karakteres véleményük volt arról, hogy a rendőrök sztrájkja miatt elmaradt a várva várt holland szuperrangadó. – Nem értem, a rendőrök miért büntetnek közel 40 ezer embert amiatt, mert ők elégedetlenek, ráadásul rengeteg olyan ember van, akik több száz, sőt ezer kilométert tettek meg ezért a meccsért.

 Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy valóban alacsony a fizetésük ahhoz képest, hogy sokat dolgoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!