haon-sportoldal

2008.03.20. 15:07

Dicséret illeti a lokista fiatalokat

<p>A DVSC-TEVA a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Székesfehérvárott, a Fehérvár csapata vendégeként. <dia width="850" height="630" alt="Fehérvár-DVSC-TEVA 2-1 2008.03.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Feh_rv_r_DVSC_TEVA_2_1_2008_03_19_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Fehérvár-DVSC-TEVA 2-1 2008.03.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Feh%C3%A9rv%C3%A1r-Dvsc%20foci-20080319-cZZs.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A történet egészéhez tartozik, hogy Szűcs Istvánt a 3. percben kiállította a játékvezető, így a Loki szinte végig emberhátrányban játszotta le a meccset.

A debreceniek becsületére legyen mondva, mindvégig óriási szívvel küzdöttek, ki is egyenlítettek, ám egy balszerencsés találattal a Fehérvár jobbnak bizonyult.
– Hamar hátrányba kerültünk, ezért arra kényszerültünk, hogy védekezzünk.

Ennek ellenére voltak helyzeteink, például egy kapáslövés az elején, amit sajnos nem sikerült gólra váltani – nyilatkozta a Loki góljának szerzője, Leandro a klub honlapján. – Mindenképpen kedvező, hogy egyenlíteni tudtunk, mert ez fontos lehet a visszavágóra. Sajnálom, hogy ilyen peches gólt kaptunk.

A döntetlennel nagyobb lenne az esélyünk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást a visszavágón. Persze ez sem rossz eredmény, főleg a mérkőzés alakulásának ismeretében. Szeretnék gratulálni a fiataloknak, akik tegnap játszottak, mert elszántan futballoztak, maximálisan odatették magukat.

A fehérvári meccset követően így a Lokinak egygólos hátrányt kell ledolgozni a március 27-ei, debreceni visszavágón, ami egyáltalán nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

  • Borzasztó kezdés után maradt remény
  • Fehérvár-DVSC-TEVA online közvetítés
  • Igor Bogdanovics gólcsúcsa
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!