haon-sportoldal

2008.03.21. 06:24

Csakis együtt sikerülhet!

<p>A szurkolók támogatására is szükség lesz szombaton, a listavezető elleni rangadón.</p>

Annak ellenére, hogy messze még az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vége, nyugodtan kijelenthetjük, a végkifejlet szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést játszik a hét végén a DVSC-TEVA alakulata, hiszen szombaton 15 órától az MTK látogat Debrecenbe.

Előzési lehetőség

Aki kicsit is figyelemmel követi a honi futballt az tudja, hogy a fővárosi kék-fehérek jelenleg listavezetők a Soproni Ligában, míg a háromszoros bajnokcsapat mindössze egy pont különbséggel lemaradva a Garami-legénység mögött, második a tabellán.

Ezen tények tudatában nyugodtan kijelenthetjük, szombaton csúcsrangadót rendeznek az Oláh Gábort utcai stadionban, s a meccs tétje az első hely megszerzése, hiszen egy esetleges hazai győzelemmel a Loki rögtön a pontvadászat élére ugrana.

Köztudomású, az utóbbi napokban páratlan sérülés- és betegséghullám söpört végig a debreceni alakulaton, ennek ellenére (vagy talán ezért is), a hadrafogható játékosok óriási erőbedobással készülnek a derbire, amin előre borítékolható, hogy mindent elkövetnek majd a győzelemért.

Az elmúlt években az is kiderült, hogy a DVSC-TEVA akkor a legerősebb, amikor maga mögött tudhatja a népes szurkolótáborát, amely állandó jelleggel űzi-hajtja a győzelembe.

Szombaton tehát nagyon fontos lesz, hogy a drukkerek újra teljes mellszélességgel a Loki mellett álljanak és diadalhoz segítség a kedvenceket, mert a távolabbi cél, azaz a negyedik bajnoki címhez vezető úton az MTK elleni rangadó nagyon fontos állomás.

A Loki teljes alakulata bízik abban, hogy szombaton újra a megszokott debreceni oroszlánbarlangban fogadhatják az MTK-t. A hajdúsági labdarúgók reményei szerint rengeteg Loki-szimpatizáns látogat ki a meccsre, s a 90 perc végén együtt ünnepelhetnek egy fontos győzelmet.
A DVSC már megkezdte a jegyárusítást a szombati bajnokira, a tiketteket elővételben a klub ajándékboltjaiban (Plaza, Malompark, Tesco), illetve az Oláh Gábor utcai stadion pénztárában lehet megvásárolni.

Kapcsolódó Loki hírek:

Dicséret illeti a lokista fiatalokat :A DVSC-TEVA a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Székesfehérvárott, a Fehérvár csapata vendégeként.

Borzasztó kezdés után maradt remény Székesfehérvár – Szinte végig emberhátrányba játszott a Loki, de így is partiban voltak a Fehérvárral.

Orvosok kezében a Loki alakulata Újra pályán a Loki: a Magyar Kupa negyeddöntőjének első összecsapásán a DVSC-TEVA a Fehérvár vendégeként lép pályára szerdán 18 órától.

Eredményes és egyre jobb a Loki: Nagyon fontos győzelmet aratott Zalaegerszegen a DVSC-TEVA alakulata, a Loki az utóbbi időkben nagyon jól teljesítő, a közvetlen élmezőnyt ostromló ZTE csapatát verte idegenben 2–1 arányban.

Ott is egy ötös, itt is egy ötös: Az idegenben szerzett 5–1-es előny birtokában fogadta a DVSC-TEVA labdarúgócsapata szerdán az Újpestet a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján, s a Herczeg-gárda hű maradt önmagához: a debreceni meccsen is gurított egy ötöst a fővárosiaknak.

A Lokiban hárman kidőltek a sorból Nemzeti ünnepünkön, március 15-én játssza következő bajnoki mérkőzését a DVSC-TEVA alakulata. A Soproni Liga 19. fordulójában nem vár könnyű feladat Sándor Tamásékra, hiszen Zalaegerszegen lépnek pályára a piros-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!