haon-sportoldal

2008.03.30. 18:55

Bernáth kórházban

<p>Kaposvár - Mentővel a kaposvári kórházba szállították Bernáth Csabát, aki a vasárnapi Kaposvár-Loki meccs hajrájában a labdáért ugrott volna, de a nagy lendülettel érkező Zahorecz a játékszer helyett védőnkbe fejelt.</p>

20:25 Bernáth jobban van

 

Ahogy arról beszámoltunk, Bernáth Csaba a Kaposvár elleni meccsen súlyos fejsérülést szenvedett, amikor összefejelt Zahorecz Krisztiánnal.

Horváth Béla technikai vezető – aki a játékossal még a kórházban tartózkodik – a klub honlapjának elmondta, hogy Bernáth Csabán CT-vizsgálatot végeztek, amely szerencsére negatív lett, de megfigyelésre minimum egy napig benntartják.

____________________________________________________________

Amennyiben éjszaka nem lesz rosszul, hétfőn hazatérhet.Bernáth tehetetlenül esett össze, fejét alaposan beverte a földbe. Eszméletét elvesztette, így azonnal levitték hordágyon a pályáról. Később egy kis időre magához tért, de mire a mentőbe betették, ismét elájult. A játékos állapotáról igyekszünk további információkat adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!