haon-sportoldal

2008.03.31. 13:12

Bernit kiengedik a kórházból

<p>A Kaposvár–DVSC TEVA összecsapás hajrájában félelmetes látványban volt részük azoknak a szurkolóknak, akik a helyszínen tekintették meg a találkozót.</p>

Egy fejpárbajt követően a Loki védője, Bernáth Csaba eszméletlenül terült el a pályán. A debreceni labdarúgót azonnal a kaposvári kórházba szállították, itt érte utol a futballistát a HAON hétfőn.

– Egyszerre ugrottunk fel Bojan Bozsoviccsal egy labdára, amit elfejeltem, után viszont ütést éreztem a fejemen, ráadásul a földetérés pillanatában is belevágtam a fejem a földbe. Azonnal elvesztettem az eszméletem – emlékezett vissza az ominózus jelenetre Bernáth Csaba.

– Csak az öltözőben tértem magamhoz s ezt követően mentőbe raktak és beszállítottak a kórházba.

Rettenetes fejfájás gyötört és beszélni is alig tudtam, így rögtön kivizsgálásra vittek. A CT negatív lett, viszont megfigyelésre a kórházban tartottak. Hétfőre már csillapodott a fejfájásom és sokkal jobban is érzem magam. Délelőtt bejött hozzám Zahorecz Krisztiánnal, illetve a Kaposvári Rákóczi egyik elnökségi tagjával Bojan Bozsovics és elnézést kért a történtekért. Nagyon jól esett a látogatásuk, de az orvosi véleménynek még jobban örültem, ugyanis azt mondták, hazatérhetek.

 A feleségem már úton van értem, este már a saját ágyamban alszom. Mivel agyrázkódást szenvedtem, ezért az orvosi vélemény szerint minimum egy hétig, de inkább tíz napig pihennem kell – nyilatkozta a naplónak Berni.

Zsúfolt április

Lassan körvonalazódott, a DVSC-TEVA csapata számára milyen kötelezettségek várnak áprilisban. Mivel a Loki a bajnoki küzdelmek mellett a Magyar Kupában és a Ligakupában is érdekelt, ezért igencsak sűrű lesz a debreceni labdarúgók programja ebben a hónapban.

Menetrend
Április 2., szerda, 17 óra:
Integral-DAC–DVSC-TEVA (Magyar Kupa-elődöntő)
Április 5., szombat, 15 óra:
DVSC-TEVA–Budapest Honvéd (Soproni Liga)
Április 8., kedd, 18 óra:
DVSC-TEVA–Integrál DAC (Magyar Kupa-elődöntő)
Április 11., péntek, 19 óra:
Vasas–DVSC-TEVA (Soproni Liga)
Április 16., szerda, 18 óra:
DVSC-TEVA–Siófok (Ligakupa elődöntő)
Április 19., szombat, 15 óra:
DVSC-TEVA–Nyíregyháza (Soproni Liga)
Április 23., szerda, 16 óra:
Siófok–DVSC-TEVA (Ligakupa elődöntő)
Április 26., szombat, 19 óra:
Tatabánya–DVSC-TEVA (Soproni Liga)

  • Bernáth kórházban
  • Sírból visszahozott pont
  • A mérkőzés krónikája
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!