haon-sportoldal

2007.12.28. 17:14

Egy győzelem és egy vereség Prágában

<p>Debrecen - Ezekben a napokban egy nemzetközi tornán vesz részt a DVSC-Aquaticum csapata Prágában. A megmérettetés első napján a Loki délelőtt a holland Huyser helyére meghívott lengyel Jelenia Gora gárdájával meccselt.</p>

A debreceniek jól kezdték a találkozót, kiválóan védekeztek és Triffa is átlagon felül teljesített a kapuban. A meccs középső szakaszában hullámvölgybe került a Debrecen, rengeteg ziccer kimaradt, ám a hajrára helyre állt a rend és végül 9 góllal nyertek Varga József tanítványai.

Péntek délután a román élvonalban szereplő Nagybánya ellen léptek pályára Csáki Viktóriáék. A hajdúsági egylet ezen a mérkőzésen is sok helyzetet hagyott ki, ráadásul négy büntetőt is kihasználatlanul hagytak Szűcs Gabrielláék, ennek ellenére végig partiban voltak a felkészülésben előttük járó erdélyi csapattal.

A LokibanKazai Anita nagyszerű formában játszott, a fiatal tehetség még egy időntúli büntetőt is kiharcolt, ám a 7-es kimaradt, így egygólos vereséget szenvedtek a piros-fehérek.

A DVSC-Aquaticum ma, szombaton a Slavia Prágával méri össze erejét.

Eredmények

DVSC-Aquaticum–Jelenia Gora (PL) 36–27 (17–13)

A debreceni gólszerzők: Stuparicova 6, Kazai 5, Csáki, Szűcs, Nikolics, Latakaité 4-4, Micsics 3, Szabó, Temes, Kovács 2-2.

DVSC-Aquaticum–Nagybánya 26–27 (12–13)
A debreceni gólszerzők: Latakaite, Stuparicova 4-4, Kovács, Kazai, Csáki, Micsics, Temes 3-3, Szűcs 2, Nagy 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!