Debrecen Drive

2022.05.23. 13:25

Egy Skodáért szállhatnak versenybe családok Debrecenben

A rendőrség közlekedésbiztonsági játékára idejében regisztrálni kell.

Forrás: Police.hu

Értékes ajándékokat nyerhetnek családok, ha jelentkeznek a rendőrség közlekedésbiztonsági játékára, amelyet a Debrecen Drive alkalmával bonyolítanak le. Az erről szóló május 23-i közleményben azt írják, a  regisztrációnak – a kozlekedikacsalad.hu oldalon – május 27-én délig meg kell történnie az ingyenes belépés érdekében. A versenyt a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezi, a debreceni egyike lesz a területi megmérettetéseknek, a győztes családok az augusztusi országos döntőben vetélkedhetnek majd egy Skoda Fabia személygépkocsiért. 

A szervezők olyan, elsősorban Hajdú-Bihar megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint 6-17 év közötti gyermeket nevelnek. Az elméleti és ügyességi feladatokat felvonultató helyi versenyek május 28-án és 29-én 9-16 óra között zajlanak a Nagyerdei Stadionnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!