PR cikk

2020.06.19. 15:09

Anyagok, amelyeknek köszönhetően saját magunk újíthatjuk fel az ülőgarnitúránkat

Címkék#pr cikk

Sokan hajlamosak vagyunk arra, hogy az üzletekben az olcsóbb és esztétikusnak ható bútordarabokat vásároljuk meg. Később, néhány hónapnyi használat után fedezzük fel csak a bútor egyes részein az elhasználódás jeleit. Egy új modell vásárlása azonban nem elfogadható, ezért olyan megoldást kell keresnie, amely elűzi ezeket a gondokat.

Egy jobb, olcsó és kiváló minőségű megoldást mi is kínálunk Önnek. Elegendő, ha felújítjuk a meglévő darabokat. Mindehhez tartósabb anyagra van szükségünk, amelynek felhasználásával a heverője ismét kényelmes és komfortos lesz.

A habszivacs tökéletes támaszt és megfelelő formát biztosít hozzá

Ha úgy döntött, hogy felújítja a meglévő ülőgarnitúrát válasszon hozzá olyan alapvető töltőanyagot, amellyel biztosíthatja az ülőgarnitúra tartós használatát. Ezekre a feladatokra a leggyakrabban használt anyag a tökéletesen formázott és egyúttal erős habszivacs.

Olyan termékeknél kerül felhasználásra, amelyek nagy terhelésnek vannak kitéve és tartós használatra készültek. Az ülőgarnitúrájához vagy foteljéhez tehát ez a legjobb megoldás. Természetesen, annak érdekében, hogy ez az anyag sokáig szolgáljon, egy különleges felületre is szükség van.

A legjobb anyagok az ülőgarnitúra kárpitozásához

Erre a célra megfelelő speciális, erős és rugalmas szövetre van szükség.

Ez ugyanaz az anyag, mint amely a bútorüzletben az új ülőgarnitúrákat borítja. A huzatanyag szintén lényeges fontosságúak az ülőgarnitúra élettartama tekintetében, ha tehát döntött a jelenlegi ülőgarnitúra felújításáról, válasszon huzatot a minőségi szövetek legjobb kínálatából.

De figyelem! A megfelelő kárpitanyag kiválasztása mindenekelőtt attól függ, hogy milyen célra szeretné az ülőgarnitúrát használni. Megemlítünk hozzá néhány példát.

Ha a heverőt ülésre, vagy pihenésre használja, például a nappaliban, a kárpitnak mindenekelőtt tartósnak és kopásállónak kell lennie.

Ha pedig a bútor ülőgarnitúraként és fekvőhelyként is szolgál, a szövetanyaga elsődlegesen természetes anyagból legyen, vagy a szövetanyag legalább 50 %-ban tartalmazzon természetes anyagot. Gondoljon az anyag vízfelvevő képességére, dizájnjára és hipoallergén jellemzőire is, ha egyes anyagok allergiát váltanak ki Önben.

A megfelelő szövet kiválasztása szinte művészet, de egy jó üzlet szakembere minden bizonnyal a segítségére lesz a választásnál. Vegye figyelembe a szakember tanácsait, így hamarosan helyet foglalhat az új ülőgarnitúrájában.

 

A fotó forrása: Keith Wilson / Shutterstock.com

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!