HAON - PR cikk

2017.05.09. 13:54

Holnap nyit az új Euronics

Fergeteges nyitási akciókkal várja a vásárlókat holnaptól az Euronics Műszaki Áruházlánc új, debreceni üzlete. A vadonatúj 850 m2-es szaküzletben az okostelefonoktól a nagy háztartási gépekig közel 15 000 termék között válogathatunk. Új hely, új megoldások, hogy biztosan élmény legyen a vásárlás.

Fergeteges nyitási akciókkal várja a vásárlókat holnaptól az Euronics Műszaki Áruházlánc új, debreceni üzlete. A vadonatúj 850 m2-es szaküzletben az okostelefonoktól a nagy háztartási gépekig közel 15 000 termék között válogathatunk. Új hely, új megoldások, hogy biztosan élmény legyen a vásárlás.

A jelenleg országszerte 66 műszaki szaküzletet üzemeltető hálózat első üzletét 1989-ben nyitották meg Magyarországon. Ekkor az első eladott termék egy Minimat mosógép volt, azóta viszont rengeteget változtak a fogyasztói igények, amihez a hazai műszaki piacon 28 éve jelenlévő Euronics is folyamatosan alkalmazkodik.

Tudta?

Változó trendek a műszaki cikkek piacán

Közel 20 évvel ezelőtt még a katódcsöves tévék és a videómagnók számítottak slágerterméknek, az Euronics internetes lakossági felmérése szerint azonban Hajdú-Bihar megyében ma a LED TV-k a legelterjedtebb tévékészülékek, és a lakosok közel kétharmadának már van okostelefonja is. A megyében az országos átlaghoz képest újabbak a háztartási gépek, a vásárlók számára egyre fontosabb a környezettudatosság, és egyre többen élnek a csereakció lehetőségével is.

Ennek köszönhetően az áruházlánc a piaci trendeket követve május 11-én megnyitja 67. üzletét Debrecenben, ahol közel 4 500 termékkategóriában több mint 15 000 árucikk kap majd helyet. Májusban azonban nem csak az új üzlet várja a Debrecenben élőket, az Euronics Digitális felzárkóztatás programja is a városba látogat. Hat debreceni általános iskola ad majd helyet a rendhagyó informatika óráknak, melyek célja, hogy a fiatalok megismerkedhessenek az adatbiztonsággal, a virtuális valósággal, valamint az új technológiák adta lehetőségekkel.

„Elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezért nagy figyelmet fordítunk az innovációra az üzleteinkben is. 28 éve jelen vagyunk a műszaki piacon, és büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú műszaki áruházláncként egyre több városban, összesen több mint 48 000 m2-en nyújthatunk szakértő segítséget vásárlóinknak” – mondta Fajcsi Róbert, az Euronics Műszaki Áruházlánc kereskedelmi ügyvezető igazgatója.

A debreceni üzlet különlegessége, hogy több élménysziget is kialakításra került, így a vásárlók könnyebben férhetnek hozzá és próbálhatják ki többek között a Samsung, az LG, valamint a Sony különböző termékeit, ráadásul a Miele- és az AEG-szigeteket is tesztelhetik. A teljesen új eladótérben mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális műszaki cikket, kedvünkre válogathatunk a legmodernebb okoseszközök, telefonok és laptopok, de a környezettudatos konyhai gépek vagy a LED tévék között is.

Az Euronics szakértő értékesítői május 11-től várják a vásárlókat a megújult üzletben a debreceni Malompark Bevásárlóközpontban. Sorócki Csaba, az új üzlet vezetője elárulta, hogy a májusi nyitási akciók az okostelefonoktól a kis és nagy háztartási gépekig számos termékkategóriát érintenek majd.

Nyitás: 2017. május 11.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!