Életstílus

2016.09.27. 12:24

Fotók: 20 másviláginak tűnő hely, amely a Földön található

Úgy tűnik, mintha ezek a meseszép helyek nem is léteznének, pedig mindegyik ezen a bolygón található.

Úgy tűnik, mintha ezek a meseszép helyek nem is léteznének, pedig mindegyik ezen a bolygón található.Lassen Volcanic Nemzeti Park (USA)

Jökulsárlón Glacier Lagúna (Izland)

A Marble Barlangok (Chile)

Anavilhanas Nemzeti Park az Amazon folyó mellett (Brazília)

Egy folyó (Izland)

Fly Gejzír (USA)

Szentjánosbogarak az erdőben (Japán)

Salar de Uyuni sómező (Bolívia)

A Zhangye Danxia szivárvány hegyek (Kína)

Roraima-hegy (Venezuela)

Antelopa Kanyon (USA)

Tsingy de Bemaraha "kőerdő" (Madagaszkár)

Dallol vulkán (Etiópia)

Szentjános bogarak tánca (Új-Zéland)

Rózsaszín Tó (Ausztrália)

Egy lezuhant repülőgép (Bahamák)

Braided folyó (Izland)

Natron Tó (Tanzánia)

Tianzi hegyek (Kína)

Kristálybarlang (Mexikó)


Csodálatos sarki fényt örökített meg egy fényképész Észak-Finnországban, Lappföldön a hétvégén. A felvételek 30 kilométerre az északi sarkkörtől készültek.

A namíbiai sivatagban évente 100 milliméternél is kevesebb csapadék hull. Távol a civilizációtól ideális helynek tűnik egy Tejútról készülő timelapse-hez, ám a végeredmény még ennél is sokkal izgalmasabb lett. Brendon Cremer, a videó készítője nem is panaszkodik.

Gondoljon bele, hogy belép egy kávézóba Hollandiában, majd Belgiumban jön ki onnan. A legvarázslatosabb helyek, amelyek két ország közt léteznek.

Seph Lawless fotósnak van egy különleges hobbija: olyan kísérteties házakat fényképez, ahova épeszű embernek meg sem fordulna a fejében, hogy beteszi a lábát. Pár éve körbejárta az Egyesült Államokat, lefotózott 13 vérfagyasztó épületet, és összegyűjtötte a hozzájuk kapcsolódó legendákat, amiket a helyiektől szerzett be. Nem biztos, hogy mindegyik pontosan úgy történt, ahogy ők állítják, de az is pont elég, ha az elbeszéléseknek csak a fele igaz.

II. Erzsébet autót vezet, Muhammad Ali egy öngyilkosságra készülő férfival beszélget, Brezsnyev a Pepsi-gyárban. Minden régi fotónak megvan a maga története, ahogy a következő képeknek is.

A felgyorsult klímaváltozás jelei hazánkban is érezhetők már, erről ad ízelítőt H. Szabó Sándor képösszeállítása az elmúlt időszakról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!