Egyperces

2019.02.12. 16:19

Szerető gazdira és biztonságra vágynak

Debrecen - Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Debrecen - Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal.

Ezúttal néhány kutyust mutatunk be az olvasóknak, és olyan családok jelentkezésére várunk, akik úgy érzik, a négylábú kedvenc is családtag, és felelősen, hosszú távon gondolkodnak. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2. szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szom­batonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg.

Egyeztetés és egyéb információk: az [email protected] e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon.

HBN


Rubinola kölyök, 6 hónapos szuka kutya. Minden kutyával jó viszonyt ápol, játékos, nem túl aktív. ­Várhatóan közepes méretű lesz. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára családot.

Marimba egy tökéletes kutyus! 13 éves szuka, higgadt, gyerekekkel, kutyákkal és cicákkal is nagyon jól kijön. Szobatiszta, pórázon láb mellett közlekedik. A nap legnagyobb részét pihenéssel tölti, de szívesen sétál. Kizárólag benti tartásra.


[related-post post_id="4139423"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!