Debrecen hírei

2018.11.14. 09:04

Újabb zebra a Határ úton

Debrecen - Újabb átkelőhelyet alakítanak ki a város egyik legnagyobb munkaadójának bejáratánál.

Debrecen - Újabb átkelőhelyet alakítanak ki a város egyik legnagyobb munkaadójának bejáratánál.

Néhány hete új gyalogátkelőhelyet festettek fel Debrecenben, a Határ úton, a Lóskúti utca és a Richter Gedeon utca kereszteződésében.

Erre azért volt szükség, mert főleg a reggeli és késő délutáni csúcsforgalom idején a rengeteg arra járó személy- és teherautó miatt gyalogosan nehéz volt biztonságosan átkelni egyik oldalból a másikba.

Az ipari parkban működő FAG-csapágygyár felől viszont nem vezet oda szilárd burkolatú járda, mindössze egy, a járókelők által kitaposott ösvényen lehet a fehér csíkokat megközelíteni. A polgármesteri hivatal kérdésünkre válaszolva azt közölte, a gyalogos közlekedés a Határ úton, a lakóingatlanok oldalában található, szilárd burkolatú járdán jelenleg is biztosított. Az FAG bejáratánál egy másik gyalogátkelőhely is létesül. Annak a tervei elkészültek, az engedélyeztetési eljárás zajlik. A kivitelezésre jövőre kerül sor – tették hozzá.

OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!