Debrecen hírei

2018.03.15. 09:28

Összesen öten sérültek a szerdai balesetekben

Hajdú-Bihar - Halálos baleset, tűz és sérülések jellemezték a szerdai napot. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Halálos baleset, tűz és sérülések jellemezték a szerdai napot. Ügyeleti híreink.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 27 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Szerda délben Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben ötszáz négyzetméteren a száraz gyom lángra kapott, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött kora délután Debrecenben, a Monostorpályi út - Alma utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és elvégezték a feszültségmentesítést. A két autóban összesen hárman utaztak, egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Szerda délután Fülöpön, a Darvasalja utcában egy harminckét négyzetméteres hodály kigyulladt. A fülöpi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók pedig az utómunkálatokat végezték el.

Két személygépkocsi is ütközött tegnap délután Hajdúböszörményben, a Kinizsi Pál utcában. A város hivatásos tűzoltói elvégezték a járművek áramtalanítását. A közúti balesetben nem sérült meg senki - tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!