Bulvár

2018.10.07. 16:46

14 Twitter-felhasználó, aki mosolyt csalhat az arcunkra

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak emberek, akik minden esetben képesek megmutatni, hogy micsoda humorérzékkel rendelkeznek. A közösségi oldalakon pedig bátran demonstrálják is ezen képességüket.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak emberek, akik minden esetben képesek megmutatni, hogy micsoda humorérzékkel rendelkeznek. A közösségi oldalakon pedig bátran demonstrálják is ezen képességüket.

1. A hatéves lányom az egész filmet felgyorsítva nézte, pedig mondtam neki, hogy nem nézheti meg egyből a happy endingre. A válasza mindössze annyi volt, hogy neki nincs ideje végignézni ezt a sok problémát.

2. A barátnőm szomorú lett, mikor nem akartam neki új rúzst venni. Rengeteg van már neki, és mind egyforma. Erre azt mondta, mindegyik különböző. Srácok, itt van egy kép róla...

3. Problémád van a szerelmi életeddel? Két állásra van szükséged. Ha nincs szerelmi életed, nincs problémád sem.

4.  - Tudom mit keres - mondta a taxisofőröm útban a reptérre. - 5 éve taxizom, és ismerem ezt a nézést. Az útlevelét keresi. Nyugodjon meg, és nézze meg a zsebében.

- Ó, tényleg itt van. Honnan...

- Az 5 év.

5. Mikor megismersz egy kedves embert, és megpróbálod elrejteni a valódi éned, és azt mutatni, hogy te is kedves vagy.

6. Szeretnék venni valamit, ami távol tartja a szúnyogokat. Például egy lakást, Londonban.

7. Mindenkinek van legalább egy ilyen barátja:

- Túl meleg van, utálom.

- De hisz ez nagyszerű, nyár van.

- Most meg hideg van.

- Ez is nagyon jó. Hogy nem szereted a hideget?

- Már megint hétfő, mehetek dolgozni.

- Szuper, legalább keresel pénzt.

- Könyörgöm, valaki fojtsa meg ezt az optimistát!

- Ez az, úszni megyünk.

8. Az életem olyan, mint Benjamin Button különös élete. Úgy ébredek fel, mint egy öregember, aki mindenkit le akar ütni egy lapáttal, majd a nap végére fiatal és energikus leszek, olyan, aki bármit képes megtenni.

9. Csináltam egy társasjátékot, az a neve, hogy Barátok 30 évesen. A játékosok kártyákat húznak, amelyeken különböző tevékenységek vannak, majd kapnak 14 másodpercet, hogy találjanak valami kifogást, hogy miért nem akarnak részt venni azokban.

10. Mikor csenget valaki, azt mondom a gyerekeknek, hogy ez biztos a Télapó, így nekem már fel sem kell állnom.

11. Nagyon egyszerű megállapítani az, hogy ki az igazi szakértő ebben a városban. Aki elköltözött innen, az már biztosan az.

12. A szüleim házassága: anya szerint mindenki vele akart randizni, de ő apát választotta. Apa verziója szerint anya üldözte őt, ezért feleségül kellett vegye.

13. Az utóbbi pár évben az iskola első napjára mindig szabadnapot veszek ki. Reggel nyolckor felkelek, majd leülök az ablak mellé. A szomorú diákok, akikre egész nyáron irigy voltam, csak mennek az iskolában, én viszont itthon ülök egy forró kávéval, és egy jó meleg takaróval.

14. Úgy hiszem, igazán visszataszító, hogy az iskolában van szexuális felvilágosítás. Köszönöm, de majd én eldöntöm, hogy mikor akarom a 17 gyerekemet felvilágosítani a fogamzásgátló módszerekről.

Forrás: BrightSide


[related-post post_id="3998440"]

[related-post post_id="3997924"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!