Nyár

2024.06.28. 11:26

Utazással és bulival tölti a nyarat az OnlyFans-szépség

A debreceni Gáti Zsófiának az idei nyár a bulizásról és az utazásról szól. Az OnlyFans-szépség a Haonnak számolt be a részletekről.

Nagy Emese

Gáti Zsófia, az OnlyFans-szépség a mai napig vállal fotózásokat

Forrás: Gáti Zsófia-archív

Ahogyan arról korábban beszámoltunk a Haonon, az RTL stratégiai reality műsorában, az Éden Hotelben több debreceni játékos is harcba szállt a főnyereményért, köztük Gáti Zsófia. A 21 éves debreceni nő 3 millió forinttal gazdagodott a stratégiai reality műsorban, aki a játék után OnlyFans-fiókot indított.

Az OnlyFans-szépség, Gáti Zsófia idén nyáron már Zákinthoszon is nyaralt
HAon Debrecen Gáti Zsófia
Az OnlyFans-szépség, Gáti Zsófia idén nyáron már Zákinthoszon is nyaralt
Forrás: Gáti Zsófia-archív

Az OnlyFans-szépség Zákinthoszon nyaralt a barátnőjével

Gáti Zsófiát a napokban megkerestük telefonon, miután az Instagram-oldalán láttuk, a nyár számára igencsak eseménydúsan vette kezdetét. Túl van egy nyaraláson, és különböző autós találkozókon, versenyeken is részt vett.

 – Nemrég tértem haza Görögországból, az egyik barátnőmmel Zákinthoszon pihentünk. Nagyon jól éreztem magam, már csak azért is, mert végre a nyár nem arról szól számomra, mint az elmúlt években. Ez az első nyaram, amikor nem csak dolgozok, hanem bulizok és világot látok. Jelenleg egy budapesti cégnél dolgozom, de home office-ban végzem a munkát Debrecenben. Az év első negyedében sokat tartózkodtam a fővárosban, így most jó itthon egy kis nyugi, leginkább Debrecenben tudok feltöltődni, mert a legtöbb barátom itt él. Az OnlyFans-fiókom jelenleg is aktív, azzal is foglalkozom, de nem hirdetem magam sehol. Gondolkoztam már azon, hogy megszüntetem, de van néhány ember, akikkel nagyon jókat beszélgetek, szó szerint visszaadják a nőiességemet, amit egyébként a való világban a férfiak elvesznek (tisztelet a kivételnek). Az első és legfontosabb célom idén nyáron, hogy sokat legyek a barátaimmal, szórakozni járjak velük, kiránduljunk és nyaraljunk együtt. Az emberi kapcsolataimra szeretném fordítani most a legtöbb időmet – hangsúlyozta Zsófia.

Elárulta, nem az a fesztiválozós fajta, szórakozóhelyekre sem nagyon jár, inkább annak a híve, hogy akár belföldön elutazzon valahova azokkal az emberekkel, akik közel állnak hozzá, és velük érezze jól magát. Zsófia érdeklődésünkre elmondta, jelenleg szingli, ami nem véletlen.

 – Persze, semmi jónak nem vagyok az elrontója, ismerkedem én is, ahogyan sokan mások, de nem akarok még elköteleződni. Úgy vagyok vele, ha már nem kell rengeteget dolgoznom a nyáron, akkor az se legyen, hogy valakihez alkalmazkodnom kelljen. Tényleg most magamra szeretnék fókuszálni, ugyanis az most a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ha egyszer szembejön velem az a férfi, akivel tudok tervezni, akkor nem fogok ellenállni. A hosszú távú terveim között szerepel a családalapítás is, nagyon szeretem a gyerekeket, én is szeretnék majd egyszer sajátot – mutatott rá. Majd kiemelte, ő sem akar örökké az OnlyFansen lenni.

Zsófi vajon újra belevágna egy tv-szereplésbe?

Ha valakivel úgy ismerkedek, hogy abból bármi lehet, akkor az az első, hogy megosztom vele, milyen oldalon vagyok fent. Ezzel kapcsolatban igazából többnyire jó tapasztalataim vannak, a pasik többsége nem ellenzi ezt, vagy legalábbis csak azért nem fordít hátat nekem, mert fent vagyok az OnlyFansen

 – hangsúlyozta, majd arra is választ adott, a jövőben szívesen szerepelne-e tévéműsorban. Elmondta, sokszor gondolkozott már ezen, vannak jó és rossz tapasztalatai, de ha döntenie kellene, akkor nem mondana nemet. – Az biztos, hogy okosabban csinálnám a saját játékomat, jobban átlátnék az embereken. Hiába nem évek teltek el a játék óta, de ettől függetlenül érettebbnek érzem magam, szóval belevágnék – tette hozzá.

A debreceni OnlyFans-szépség, Gáti Zsófia imád autóversenyekre járni
Haon Debrecen
A debreceni OnlyFans-szépség, Gáti Zsófia imád autóversenyekre járni
Forrás: Gáti Zsófia-archív

Zsófia arról is nyilatkozott lapunknak, milyen bántalmazások érik őt a közösségi oldalain. – A mai napig kapok negatív kommenteket, és őszintén szólva, eléggé rosszul érintenek. Valójában az idegesít, hogy olyan emberek alkotnak véleményt rólam egy kép által, akik nem ismernek, és én sem őket. Sajnos, ezek soha nem építő jellegű kritikák, hanem szó szerint bántani akarnak vele, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Szokták véleményezni a külsőmet is, de úgy vagyok vele, ha belenézek a tükörbe, és elégedett vagyok azzal, amit látok, akkor mondhatnak bármit. Nekem soha nem az volt a célom, hogy másoknak megfeleljek, hanem magammal legyek rendben. Vannak érzelmi hullámvölgyeim, sokszor nem vagyok a legjobb formámban, de biztos ez sok mindenkivel így van. Rengetegszer van az, hogy felkelek, és legszívesebben inkább újra aludnék, mintsem felvegyem a harcot a hétköznapi problémákkal. Örülök annak, hogy a szeretteim, az édesanyám és a barátaim a legnehezebb helyzetekben is mellettem vannak és támogatnak. Úgy vagyok vele, ha a saját anyukám nem vet meg dolgok miatt, akkor miért adnék olyanok véleményére, akikkel életem során még egyszer sem találkoztam – húzta alá.

Új hobbim is van, szoktam kijárni autós találkozókra, versenyekre, a Debrecen Drive-on is kint voltam. Régen is szerettem a kocsikat, de az utóbbi időben még inkább. Különböző autós rendezvényeken is szoktam dolgozni, és nagyon tetszik az egésznek a hangulata. Remélem, a jövőben is részt tudok majd venni rajtuk, kikapcsol és egyben feltölt egy autóverseny miliője

 – mondta Zsófi, aki hozzátette: azon lesz, idén élete egyik legjobb nyarát tudja maga mögött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!