Bulvár, celeb

2008.10.13. 07:56

Szoptatós fotók Angelináról

<p>Maga Brad Pitt készítette asszonyáról a pikáns, de ízléses fotókat egy újság számára.</p>

Nem mindennapi fotósorozat jelenik meg néhány héten belül az egyik magazinban. A fényképek több okból is exkluzívak: egyrészt, mert a világ leggyönyörűbb nője fedetlen keblekkel, de anyaként pózol rajta, másrészt, mert Brad Pitt állt a kamera túlsó oldalán.

Angelina Jolie azonnal igent mondott az újság felkérésére, és Bradnek sem kellett sokat könyörögni azért, hogy lencsevégre kapja szívszerelmét. – Angelina szoptat a képeken. Csodaszépen és ízlésesen oldották meg Braddel a beállításokat. Gyönyörű fotók születtek – áradozott a magazin egyik szerkesztője.

A sztárcsalád élete azonban nem csak pózolgatásból áll. A hat gyermekes anyuka már most premierről premierre jár, hogy legújabb filmjét, az Elcserélt életeket reklámozza. Ennek New York-i bemutatóján bejelentette, hogy tovább nő amúgy is népes családja. – Jelenleg hat gyerekünk van – mondta a színésznő. – Hatalmas a káosz nálunk, elviselhetetlen a hangzavar, de nem állunk meg ennyinél. Így vagy úgy, de Braddel vállalunk még gyereket.

- Netbulvár -


· Angelina Jolie cicit villantott Angelina Jolie cicit villantott 2008.05.19.
· Angelina (szex)sérülése
· Mischa Barton részegen villantott Mischa Barton 2009.09.19.
· A legforróbb sztriptíz-jelenetek
· Több órán át égett Katona Kláriék otthona
· Gáspár Beához költözik a táncpárja! Gáspár Bea és táncpartnere, Cseh-Szakál Tibor 2008.10.09.
· Kelemen Annát kiutálták a szomszédok Kelemen Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!