Bulvár, celeb

2008.10.05. 15:57

Anettka újra tud mosolyogni

<p>Megkörnyékezik a férfiak, de tiszteletben tartják, hogy neki még korai lenne egy kapcsolat.</p>

Amikor Rezső búcsúzott az élettől, megígértette feleségével, hogy akkor se marad egyedül, ha ő már nem lesz. Anettka újra társaságba jár. Már tud újra nevetni férje elvesztése után. Persze, tíz évet nem lehet és nem is akar kitörölni az életéből.

- Rezső nem csak férj volt, hanem minden. Kitöltötte a nap huszonnégy óráját, nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen kapcsolat az életemben - mondja. - Tettem neki egy ígéretet, hogy nem maradok egyedül, de ha úgy hozza az élet,azt sem fogom bánni, ha nem tudom teljesíteni a kérését, mert az a tíz év, amit vele tölthettem, örökké velem lesz majd.

Persze vannak már, akik udvarolni próbálnak neki.

- Sokat vagyok társaságban, így elkerülhetetlen, hogy megismerkedjek új emberekkel. De ha meg is környékeznek, tapintatosak, tiszteletben tartják, hogy korai lenne számomra egy új szerelem - meséli Anettka, aki minden problémája ellenére jól tartja magát. - Kevesebbet foglalkoztam magammal az elmúlt időben, de most arra törekszem, hogy minden a régi legyen. Rendszeresen sportolok, és újabban szakítok időt arra is, hogy főzzek.

Amit viszont a legjobban szeret, hogy ha hazamegy a szüleihez, újra gyereknek érezheti magát.

- Olyan, mintha időutazáson vennék részt, és ismét kislány leszek. Édesanyám főz valami finomat, és nincs apelláta, enni kell, különben még azt hiszik, beteg vagyok.

- A barátaim mindenhová húznak magukkal, nemrég Egyiptomban voltunk, búvárkodtunk, és minden egyes percét élveztem. Nem csüggedek, nem leszek szomorú, ha mégis így lenne, felhívom egy barátomat, akár éjfélkor is, hogy átlendítsenek a nehéz időszakon.

  • Albert Györgyit a nyilvánosság kizárásával temetik
  • Szex helyett karon lőtte magát
  • Hugh Laurie-t kirabolták
  • Sharon Stone megőrült
  • Ciciket hitelre
  • Kurnyikova magához nyúlt
  •  

    Forrás: Best/netbulvar.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!