Bulvár, celeb

2008.10.22. 13:29

Adásban üvöltözött és kamerák előtt akart szexelni Benkő

<p>Benkő Dánielre rájött az üvöltözés az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Ezúttal Győzikére támadt rá.</p>

Miután a salgótarjáni híresség, Győzike távozott a táborból, az egykoron meztelenül lantozó művész úgy gondolta, megalakítja az új háremét, akikkel nem csak beszélgetni szeretett volna. Ám a lányok ebbe nem mentek bele.

Dánielt azonban ez nem zavarta és a bátorságpróbánál fogdosni kezdte a hölgyek fenekét. Amikor Horváth Évánál is bepróbálkozott, az egykori szépségkirálynő elzavarta.

Mindeközben elindul a második tizes csapat is Argentínába! A műsor hatalmas sikere után az RTL Klub újabb sztárokat repít a dzsungelbe, így hétfőtől Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó, Sütő Enikő ex-modell, Tóth Gabi énekes, Keleti Andrea táncművész, Zimány Linda műsorvezető, Rippel Ferenc artista, Szőke András humorista, Delhus Gjon énekes, valamint Kinter Oszkár és Steiner Kristóf műsorvezetők küzdenek majd meg a mindennapi táplálékért. Balázs és Vadon Jani nekik sem fog kedvezni, sőt talán még durvább feladatok várnak rájuk, mint elődeikre.

- Story / RTL Sajtóklub -

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

>
· "Benkőnek hatalmas van"
· Cigányoztak a celebek a dzsungelben
· Önkielégítés a dzsungelben
· Hatalmas esés a színpadon 
· Bulvár, sztárok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!