Bulvár, celeb

2008.10.09. 14:47

A dzsungelben is dolgoznak a hormonok

<p>A celebek egyre fáradtabbak, nehezebben kezelik a kihívásokat, és egyiküket biológiai szükséglete tettre is sarkalta. <dia width="900" height="700" alt="Celebek a dzsungelben 2008.10.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Celebek_a_dzsungelben_2008_10_09_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Celebek a dzsungelben 2008.10.09." /></a></dia><BR /></p>

Már harmadik napja tart a Celeb vagyok, ments ki innen! reality show az RTL Klub műsorán. Soma egy hajszállal jobban teljesített, mint Győzi az első nap, a Gésa Mama ugyanis 3 adag ételhez jutatta a közösséget.

Tegnap délelőtt egy vízi balett előadással mulatták az időt a sztárok, majd következett a kincsvadászat. Mariann és Benkő művész úr sikeresen ráleltek a jutalmat rejtő ládára, azonban a kinyitásához szükséges választ rosszul adták meg, s így nem jutottak semmilyen ajándékhoz.

Benkő lantművész úr pedig nem bírt hormonjaival, és takarója alatt igyekezett biológiai szükségleteit megoldani. Ennek viszont szemtanúja lett Dér Heni és Czene Attila, akik diszkréten kivonták magukat a történések alól.

Félő, hogy akár tettlegességig is fajulhat a dolog, Győzike (32) ugyanis már veréssel is megfenyegette Benkő Dánielt (61). A showman eleinte némán tűrte, amint Benkő zaklatja a lányokat, most azonban betelt a pohár! Ráadásul Benkő két nap után engedett túlfűtött szexuális vágyainak, és éjjel önkielégítést végzett az ágyában, amivel még jobban kiborította a showmant. Csak még egyszer fürödjön a lányok előtt meztelenül, úgy elverem, hogy kék-zöld lesz! Hát ki kíváncsi a kovászolt uborkájára!?!?! Hogy nem szégyelli magát! – háborgott Győzi.

Képek: rtlklub.sajtóklub.tv/Bársony Bence

Forrás: RTL Sajtóklub / Blikk

· Cigányoztak a celebek a dzsungelben
· Salma Hayek kibuggyanó mellei Salma Hayek kibuggyanó mellei 2008.09.07.
· Nők, természetes nagy mellekkel Kebelcsodák  2008.10.09.
· Jennifer Lopez görög istennőként Jennifer Lopez, a görög istennő
· Eva Mendes már mindenhol szexelt Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban 2008.05.09.
· Halálosan megfenyegették Vágó Istvánt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!