Bulvár, celeb

2008.08.28. 10:41

Zimány Linda ledobta a textilt

<p>Mindig is gondolt rá, hogy egyszer anyaszült meztelenül is kamera elé áll.</p>

Zimány Linda a csúcson van. A szexi szöszi modellpályáját tudatosan megtervezte, és mindig is gondolt rá, hogy egyszer meztelenül is a fényképezőgép elé áll.

- Fel kell nőni hozzá, úgy gondolom, meg a fokozatokat tartani kell. Most már megjártam azokat a lépcsőket, a férfimagazinok terén. Mert hát azt mondja az ember: most már megvolt a takargatós, szexis, most már adjunk bele mindent!

Linda az egyik olyan lány, akit a nyuszis magazin olvasói már évek óta követeltek a szerkesztőktől. Így tulajdonképpen ez nem csak a modellnek csúcs, hanem az újságnak is.

- A fotózás két helyszínen zajlik, jelenleg Budapesten, illetve Dominikán, egészen királyi körülmények között zajlott le. Gyönyörű pálmafák, fantasztikus tenger és uszoda segítségével - árulta el a lap főszerkesztője, Radnai Péter.

A még most is csak 22 éves nagykanizsai lányt hamar megtalálták a férfimagazinok. Ahogy telt az idő, egyre többet és többet mutatott magából – a férfiak legnagyobb örömére. Persze nem ment ez olyan könnyen: az elején még Linda is sokkal gátlásosabb volt.

- Az első fotósorozatomnál, 2006-ban, azért még volt rajtam bugyi, amit leretusáltak. Tehát voltak ilyen trükkök. - mesélte Zimány Linda.

- Netbulvár -

  • Kiszel Tünde izlésesen vetkőzött
  • Kournikova nagyon szexi Anna Kournikova 2008. 07. 23.
  • Britney újra vékony Britney Spears 2007.10.26.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!