Bulvár, celeb

2008.06.16. 11:00

Támadják Anettkát, nem nyugszik Rezső volt neje!

<p>Százezreket követel Anettka elhunyt férjének korábbi felesége.</p>

A műsorvezető alig 3 hónapja temette el imádott férjét, Forgách Rezsőt, akinek gyógykezelései rettenetesen sokba kerültek, ezért hatalmas adósságot hagyott maga mögött.
A Blikk úgy tudja, hogy Anettkától a férfi 14 évvel ezelőtt elvált felesége és lánya pénzt követel. Az asszony azt mondta: a tévés miatt fog éhen halni 16 éves lánya, akit Rezső 300 ezer forinttal támogatott havonta és a jövőben ugyanezt az összeget szeretnék megkapni Anettkától is.

A műsorvezető a lappal közölte: Rezső volt feleségéről és lányáról, nem kötelességem gondoskodni! Szomorúnak tartja, hogy Rezső hagyatéka körül mindenki óriási vagyont sejt, miközben azzal senki nem foglalkozik, hogy mekkora adósságot halmoztak fel betegsége idején.
Forrás: Blikk /Ma.hu

  • Anettka végig Rezső mellett volt
    Anettka gyászát egyvalami enyhíti: foghatta a kezét férjének, amikor jobblétre szenderült.

  • Váratlanul elhunyt Anettka férje
    Tragikus eseményről számolt be az Aktív című műsor. Váratlanul, betegség következtében elhunyt Anettka férje.

  • Anettka újabb szerettét veszítette el
    Elhunyt Fehér Anettka nagypapája. Az ismert televíziós egy hónapja veszítette el férjét, Rezsőt és most újabb családi tragédiát kellett átélnie.
  • Anettka emléket állít Rezsőnek
    A tragikusan korán megözvegyült Anettka komoly döntést hozott Rezső halálának estéjén: a közös lakásban próbálja folytatni életét.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!