Bulvár, celeb

2008.06.03. 09:40

Szépítő program csúnya sztároknak

<p>A digitális plasztikázás a műtétnél is hatékonyabb, egy új technika kidolgozói csúnya sztárokon tesztelték programjukat. Kár, hogy az eredmény csak a monitoron létezik.</p>

Ha a plasztikai műtétek számát nézzük, akkor azt hihetnénk, hogy Hollywoodban már nincsenek is csúnya emberek.

De bármennyire is igyekeznek a maximalista páciensek és orvosaik, a sebész is csak hozott anyagból tud dolgozni, és a műanyag kinézet élő embereken amúgy is bizarr. Sokan a műtétek dacára, mások a műtétek miatt rémisztőek.

Rajtuk segíthet az a program, amit a Destination Creation weboldalról letölthető, "csúnyátlanító" program. A program gonosz megalkotói megmutatják, hogy a digitális technológia simán lepipálja a plasztikai sebészetet. Azokat is széppé tudja tenni, akiknél látszólag egyáltalán nincs remény, mint például Rowan Atkinson.

De csak egy kattintás, és pillanatokaon belül harmonikussá válik Fergie, vagy Paris Hilton  botoxozott, plasztikázott arca is. A slusszpoén persze Amy Winehouse, akinél még ez a mindenható "készülék" is kiakad.

Forrás: Borsa

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!