Bulvár, celeb

2008.03.18. 05:59

Száz százalék Mariska Nyíregyházáról

<p>Nyíregyháza - Befutott, de változatlanul közvetlen kedves lány maradt Fogarassy Mariann, az egyik havi férfimagazin márciusi címlaplánya, akitől gyakran kérdezik: minden valódi rajtad? <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_z_sz_zal_k_Mariska_Ny_regyh_z_r_l_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Száz százalék Mariska Nyíregyházáról 2008.03.17." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/fogarassy-mariann-bulvar-szexi.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Őszinte, és felhőtlen nevetés a válasz.

- Persze, olyannyira sajátom minden, hogy még a körmeimet is magam festem, nincs ebben semmi (és tényleg, miközben benyitottam az ajtón, épp a körmeit festette ki). Járok konditerembe, de otthon is edzek, és nyáron körbe kerekeztem a Balatont, csak a természetes szépség az igazi. A karrieremet is magam kezdtem szervezni, mert rájöttem, az internet nem csupán szórakoztató és kapcsolat tartó rendszer, de alkalmas arra is, hogy ott találjak üzleti kapcsolatot. Azóta tele a postaládám, és naponta jelölnek be 20-an ismerősnek. (Beszélgetés közben hol csörög a mobiltelefon, hol pedig valaki nagy örömmel integet neki).

Az internet a huszonegyedik század lehetősége, és mindig érdekelt, ott hogy tudom megmutatni magam. Egy társkereső, hálózat építő oldal volt a nagy dobbantó. Tanácsokat kértem a pályán lévő profiktól, ők véleményt mondtak, segítettek, barátok tanácsai alapján sikerült kivédeni sok olyan buktatót, ami felbukkant, de így nem okozott törést a pályámon. Egy rossz munka, egy rossz szerződés, félévre, egy évre megállíthatja a fejlődést, kizárva más munkákat. Amióta címlapon voltam, kapkodnak utánam, megzizzent az ország.

(Huncut mosoly kíséretében máris pózol, szinte megigézve a fényképezőgépet)

- Mi a rád leginkább jellemző tulajdonság?

- Életvidámság, őszinteség, céltudatosság, erős hitű, de itt sok mindent ki tudnék ragadni.

- Mi lesz a következő lépcső? Van m ég fölfelé?

- Csak arra vezet út! Külföldi ügynökségekkel tárgyalok, illetve szeretnék még címlapokon szerepelni, de nem feltétlenül kevés ruhában, a többi legyen a jövő titka.

Lássuk a címlaplány adatait

Kedvenc színe - kék, piros, fekete, zöld, nincs igazi favorit
Kedvenc zeneszerző - komoly zenében, vagy a magyar felkapott aktuális szemétdombról? Attól függ milyen hangulatom van
Hideg vagy meleg? - meleg és napfény
Kedvenc állatod - kizárva Gyagyagályt (Mariann lány papagája)? - ló kicsi korom óta szeretek lovagolni
Kedvenc étel - a nevelőapám főztje, és az éttermi A la carte

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!