Bulvár, celeb

2008.03.21. 08:56

Anettka végig Rezső mellett volt

<p>Anettka végig férje, Rezső mellett volt. Az utolsó hetek megtörték a műsorvezetőt.</p>

Anettka gyászát egyvalami enyhíti: foghatta a kezét férjének, amikor jobblétre szenderült. A műsorvezetőnő párja, Forgács Rezső súlyos betegség után hunyt el. A temetést végakaratának megfelelően szűk családi körben rendezik majd.

Anettka tudta, hogy elveszíti párját. A rettegett kór, a rák ellen ők sem tehettek semmit. Mindketten tudták, hogy nagy a baj, amikor a tüdőszűrés eredményét elolvasták. Mégis igyekeztek továbbra is úgy élni mindennapjaikat, mintha semmi sem történt volna. Rezső egyedül a cigarettát tette le, de már késő volt.

A hihetetlen összhangban élő házaspár szavak nélkül értette egymást. Bár Anettkát gyakran botrányhősnőként aposztrofálták, hűséges, szerető felesége volt Rezsőnek, amíg a sors engedte.

Rezső állapota néhány napja nagyon leromlott, Anettka az ágya szélén ülve kezét fogta, és értesítette Rezső kamasz lányát.

- Meg kell várnod a lányodat! Eperke fogta az egyik kezét, én a másikat. Elbúcsúztunk tőle, s utána odasúgtam: most már nyugodtan elmehetsz. Sóhajtott egyet, és szót fogadott... - sírta el magát a gyászoló Anettka, aki anyagilag továbbra is gondoskodik egyetlen és pótolhatatlan társa szeretteiről. - Akiket eddig segítettünk, támogattunk, ezután is számíthatnak rám. Rezső emléke ezt megköveteli. A végakarat értelmében mindössze néhány ember lehet jelen, amikor hamvait szétszórják.

Forrás:Netbulvár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!