Bulvár, celeb

2007.12.27. 15:04

Pálffy István a legkedveltebb műsorvezető

<p>Az MTV-s Pálffy István és az RTL Klubos Erős Antónia végzett idén is a tévénézők körében a népszerűségi lista élén.</p>

Az elmúlt három évben a kereskedelmi csatorna műsorvezetőnője kapta a legtöbb pontot, de 2007-ben ha kevéssel is, de az MTV-s Pálffy István megelőzte - derül ki a UPC idei, pán-európai televíziós felméréséből.

A legnagyobb európai kábeltelevíziós szolgáltató 2007-ben negyedik alkalommal végzett felmérést arról, hogy a nézők mindennapi életében milyen szerepet tölt be a televízió. A 13 országban, hatezer család megkérdezésével készült vizsgálat arra is kitért, hogy az egyes országokban kik a legnépszerűbb televíziós hírműsor-vezetők.

Itthon negyedik éve az RTL Klubos Erős Antónia és az MTV-s Pálffy István között dől el a verseny. Szoros, fej-fej melletti eredménnyel, de az elmúlt három évben a műsorvezetőnő végzett az élen. 2007-ben azonban Pálffy István megelőzte.

A felmérés részletes adatai szerint Erős Antónia az 50 év alatti nézők körében mindegyik korcsoportban egyenletes népszerűségnek örvend. Pálffy István pedig elsősorban az 50 év felettiek körében kedvelt, amivel összességében több pontot tudott gyűjteni, mint az RTL Klubos híradós.

A népszerűségi lista harmadik helyezettje a szintén RTL-esSzellő István. A TV2 műsorvezetői, Bárdos András és Máté Krisztina követik a konkurens csatorna híradósát.

Kapcsolódó anyagok:

  • D. Tóth Kriszta és Pálffy István újra együtt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!