Bulvár, celeb

2007.11.27. 12:58

Dundika álomesküvője

<p>Dundika meseszép környezetben mondja ki a boldogító igent januárban. Szerelme Mauritiuson veszi el.</p>

- Három éve, szenteste kérte meg a kezem Laci. Arra már nem emlékszem, hogy mit mondott, mert annyira meghatódtam. Csak az van előttem, ahogyan nyújtja felém a becsomagolt gyűrűt - mesélte Dundika.

Hogy akkor miért vártak ennyi ideig az esküvővel?

- Dundusnak mindig az volt az álma, hogy tengerparti esküvője legyen - vette át a szót Laci, a férjjelölt. - Eddig sajnos nem jutott rá idő, annyi munkája volt mindig.

A pár eredetileg Amerikában, Los Angelesben szerette volna az esküvőt, és egy véletlennek köszönhetően választották Mauritiust.

- A barátainkkal gondolkodtunk a nyáron, hogy el kellene utazni valahová szilveszterezni, ők javasolták Mauritiust. Aztán kiderült, úgy már nincs hely, hogy beleessen december 31-e. Ha már így alakult, eszünkbe jutott, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal, és végre megtartjuk az esküvőt és a nászutat is egyben.
Nekünk nem a papír a fontos, anélkül is ugyanúgy szeretjük egymást. Az egész ceremónia hivatalos lesz, itthon csak hitelesíteni kell, ami formaság. Az egyetlen dolog, hogy kiválasszuk a ruhámat.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Nevet változtatott Dundika
  • Dundika miskolci könyvborító lesz
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!