Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.13. 11:22

Agilis Akropolisz

<p>A Művészetek Háza, mint önkormányzati fenntartású intézmény kapja a feladatot, akik rendelkeznek megfelelő számú szakemberrel, technikai eszközökkel és kapcsolatrendszerrel... Fiatal, agilis... stáb.</p>

„Ez évben a Tapolcai Nyár kisebb támogatást kap, mit az elmúlt években. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Művészetek Háza, mint önkormányzati fenntartású intézmény kapja a feladatot, akik rendelkeznek megfelelő számú szakemberrel, technikai eszközökkel és kapcsolatrendszerrel ahhoz, hogy ebből a csökkentett összegből is minőségi programmal várják az érdeklődőket Miskolctapolcán. Én bízom a fiatal, agilis, jó kapcsolatokkal rendelkező stábban...”
Ádám Ibolyától, a miskolci Kulturális és Vendégforgalmi Osztály vezetőjétől idéztünk. Kérdésünk, amelyre adott válaszából a fentieket kiragadtuk, arra vonatkozott, miért nem a Kecskés és Társai Műsoriroda a szervezője-gazdája az Akropolisz Szabadtéri Színpad idei programjainak.
Újabb kérdésünk: miben mutatkozik meg a stáb agilitása? Úgy is fogalmazhatunk: kreativitása. Minthogy kész, vásárolt produkciókról van szó.
Ádám Ibolya azt kérte, a kérdésre, annak megválaszolására térjünk vissza nyár végén, a produkciók fogadtatása után.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!