Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.09. 11:05

Horgászverseny lesz szombaton Berentén

<p>Berente A Berente Szabadidőpark Horgászegyesület és a Berentei Önkormányzat május 10-én, szombaton az egyesület felnőtt tagjai részére a Berentei Horgásztavon II. Berentei Pünkösdi Vetélkedő címen horgászversenyt rendez.</p>

A verseny programjai:
6.00 – 6.30:Regisztráció, nevezési díjak befizetése
6.30 – 7.00:Célba dobó verseny horgászbottal
7.00 – 7.15:Horgász tesztlap kitöltése
7.15 – 7.30:Versenyhelyek kisorsolása
7.30 – 13.00:Horgászverseny
13.00 – 14.00 :Mérlegelés, eredményhirdetés

A versenyre jelentkezni a halőröknél lehet személyesen vagy a 06-70/450-3119-es telefonszámon, amelyen csak a Berentei Horgászegyesület felnőtt tagjai vehetnek részt! A versenyen a helyi egyesület felnőtt tagjai indulhatnak, a jelentkezéseket a feliratkozás sorrendjében fogadják el. (A horgászállások száma miatt csak az első 55 fő jelentkezését tudják elfogadni.)

Horgászni általában a helyi rendelet szerint, de csak egy bottal lehet! A versenyen mindennemű etető anyag használata tilos! A kisorsolt horgászhelyen csak a benevezett horgász tartózkodhat! A versenyre a nevezési díj: 1.000 Ft, amelyet a regisztrálásnál kell befizetni. A nevezési díj ellenében minden benevezett horgász 1 reggeli ébresztőt, 2 doboz sört, vagy üdítőt, ásványvizet kap, illetve 2 fő részére meleg ebédet. A megfogott halak csak a vízbe tett haltartóban tárolhatók, el nem vihetők, a mérlegelést követően kíméletesen vissza kell engedni a halakat a tóba.

Díjazás:

Felnőtt egyéni: I. – II. – III. helyezett tárgyjutalom+oklevél
A legnagyobb tömegű halat fogó horgász: tárgyjutalom + oklevél
Vigaszdíj: tárgyjutalom + oklevél

A verseny napján az általános horgászat 6.00-tól 14.00-ig szünetel! Emiatt a szervezők kérik az egyéb horgászni vágyók elnézését és türelmét! A kirándulók, érdeklődők, szurkolók természetesen látogathatják a tavat és környékét, ahol családi-baráti jellegű pihenésre is van lehetőség! Szponzori támogatást a rendezvényre szívesen fogadunk! A horgászverseny idején az egyesület tombolajegy árusítást és sorsolást tart (1 darab tombola ára 100 Ft), ahol értékes tárgyakat sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!