Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.17. 20:56

Sportfórum Miskolc sportkoncepciójáról

<p>Miskolc - Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere ezen a héten szerdán 14 órától, Miskolcon, az Ifjúsági és Szabadidőházban megrendezésre kerülő sportfórumra hívja az érdeklődőket.&#160;<A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/sportkoncepcio.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<STRONG><A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/sportkoncepcio.pdf">Miskolc város Testnevelési és sportkoncepciója (vitaanyag)</A></STRONG> [.pdf - 276KB]</p>

Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere ezen a héten szerdán 14 órától, Miskolcon, az Ifjúsági és Szabadidőházban megrendezésre kerülő sportfórumra hívja az érdeklődőket. A nyilvános rendezvényen, a témát a hétfőn nyilvánosságra hozott Miskolc városának testnevelési és sportkoncepciójának munkaanyaga szolgáltatja.

A jelenleg érvényben lévő, 2003-ban hasonló címen megalkotott anyag átdolgozásában részt vett Orosz LajosMiskolc sportért felelős alpolgármestere, Fata Edina referens, Majkutné Csermely Lujza alpolgármesteri titkár, Bartha György sporttanácsnok, Szilágyi Gizella a sportért is felelős Ifjúsági és Szociálpolitikai és Sport Bizottság elnöke, Szebeni Péter önkormányzati képviselő, dr. Szatmáry-Antal Tamás a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetője, és a Miskolc Városi Sportiskola munkatársai.
Orosz Lajos ígérete szerint a koncepció kidolgozásánál figyelembe veszik a sportfórumon elhangzó javaslatokat is.

Csak egy érdekesség az anyagból: a tervezetben az a hét sportág felsorolása is megtalálható, amelyet a jövőben kiemelt önkormányzati támogatásban részesítenének.

Asztalitenisz
Atlétika
Autósport
Birkózás
Jégkorong
Judó
Kajak-kenu
Kerékpár
Kézilabda (női)
Kézilabda (férfi)
Kosárlabda (női)
Kosárlabda (férfi)
Labdarúgás
Röplabda (női)
Röplabda (férfi)
Salakmotor
Súlyemelés
Tájfutás
Tenisz
Torna
Triatlon
Úszás
Vívás
Vízilabda (női)
Vízilabda (férfi)

Ezek is érdekelhetik