Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.17. 20:56

Sportfórum Miskolc sportkoncepciójáról

<p>Miskolc - Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere ezen a héten szerdán 14 órától, Miskolcon, az Ifjúsági és Szabadidőházban megrendezésre kerülő sportfórumra hívja az érdeklődőket.&#160;<A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/sportkoncepcio.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<STRONG><A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/sportkoncepcio.pdf">Miskolc város Testnevelési és sportkoncepciója (vitaanyag)</A></STRONG> [.pdf - 276KB]</p>

Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere ezen a héten szerdán 14 órától, Miskolcon, az Ifjúsági és Szabadidőházban megrendezésre kerülő sportfórumra hívja az érdeklődőket. A nyilvános rendezvényen, a témát a hétfőn nyilvánosságra hozott Miskolc városának testnevelési és sportkoncepciójának munkaanyaga szolgáltatja.

A jelenleg érvényben lévő, 2003-ban hasonló címen megalkotott anyag átdolgozásában részt vett Orosz LajosMiskolc sportért felelős alpolgármestere, Fata Edina referens, Majkutné Csermely Lujza alpolgármesteri titkár, Bartha György sporttanácsnok, Szilágyi Gizella a sportért is felelős Ifjúsági és Szociálpolitikai és Sport Bizottság elnöke, Szebeni Péter önkormányzati képviselő, dr. Szatmáry-Antal Tamás a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetője, és a Miskolc Városi Sportiskola munkatársai.
Orosz Lajos ígérete szerint a koncepció kidolgozásánál figyelembe veszik a sportfórumon elhangzó javaslatokat is.

Csak egy érdekesség az anyagból: a tervezetben az a hét sportág felsorolása is megtalálható, amelyet a jövőben kiemelt önkormányzati támogatásban részesítenének.

Asztalitenisz
Atlétika
Autósport
Birkózás
Jégkorong
Judó
Kajak-kenu
Kerékpár
Kézilabda (női)
Kézilabda (férfi)
Kosárlabda (női)
Kosárlabda (férfi)
Labdarúgás
Röplabda (női)
Röplabda (férfi)
Salakmotor
Súlyemelés
Tájfutás
Tenisz
Torna
Triatlon
Úszás
Vívás
Vízilabda (női)
Vízilabda (férfi)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!