Autó - Motor

2018.07.07. 10:08

Gyönyörű járgányok és telt házas koncertek a balmazújvárosi motoros fesztiválon

Balmazújváros - Szakmai konferenciával vette kezdetét a Motoros Fesztivál Balmazújvároson, aztán a kilométerek, majd a szórakozás következett.

Balmazújváros - Szakmai konferenciával vette kezdetét a Motoros Fesztivál Balmazújvároson, aztán a kilométerek, majd a szórakozás következett.

A Motoros Fesztiválon a kikapcsolódás és a szórakozás mellett a közbiztonságot is szem előtt tartják. A kétnapos programsorozat a balesetmegelőzésről szóló konferenciával kezdődött. Megtudtuk, hogy az elmúlt 10 évben jelentősen növekedett a motorosok száma az utakon, viszont a motoros balesetek száma csökkent.

A délelőtti előadásokat komplex motoros mentési bemutató követte. Egy megjátszott balesetet követően a hatóságok életszerűen mentették ki a "sérülteket". A látványos bemutatót követően a motorok szerelmesei Hajdúnánásra indultak, majd koncertek sorozatai következtek. A felvidéki Southern Comfort koncert és a Diktátor után telt ház előtt lépett fel a Republic.

Az estét az igazán impozáns éjszakai motoros bemutató zárta.

Az időjárás eddig kegyes volt a szervezőkhöz, de július 7-én, szombaton is szükség van az égiekre.

A mai programkavalkádból is bőven lehet válogatni, még nem késő útnak indulni az ingyenes programsorozatnak!

- Bánhegyi Zoltán -


[related-post post_id="3914414"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!