Zene

2018.07.19. 18:24

Keleten először: R3hab a Campus Fesztiválon

Debrecen - Szerencsésnek mondja magát, hogy a munkája során a világ összes nagyobb fesztiváljára eljut.

Debrecen - Szerencsésnek mondja magát, hogy a munkája során a világ összes nagyobb fesztiváljára eljut.

A marokkói-holland DJ-producer R3hab karrierje során negyedik alkalommal látogat Magyarországra. A keleti országrészben első alkalommal lép fel; július 20-án a Campus Fesztivál Continental Nagyszínpadán láthatjuk.

A szervezőknek így nyilatkozott a munkájáról: „Imádom, ha egy teljesen új R3hab-dal születik, amikor a semmiből lesz valami. Viszont az is remek, amikor egy népszerű slágerhez hozzáadom a saját személyiségemet és egy teljesen más darabbá formálom ezzel. Mindkét feladat fantasztikus.

A 32 éves zenész 2007 végén kezdte pályafutását, dolgozott már együtt Afrojackkel, készített közös dalt Quimm Lewis-szal és Skytech-kel. Tavaly ősszel jelent meg első saját szólóalbuma, a Trouble. Máris itt a folytatás: augusztus 24-én jön az új lemez, amelyen több izgalmas kollaboráció eredményét hallhatjuk. A Campus Fesztivál közönsége reménykedhet, talán már pénteken belefülelhet a legfrissebb alkotásokba.

HBN


[related-post post_id="3926517"]

[related-post post_id="3926499"]

[related-post post_id="3925765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!