szon-sportoldal

2008.05.23. 09:31

Varázslat kell a Mágusék ellen

<p>Bravúr kell! Nem is kicsi. Ráadásul a riválisok sorozatos bukásáért is szurkolhat a Tuzsér NB II-es futballcsapata – alighanem a csodakategóriába tartozna, ha a Tisza-partiak által remélt forgatókönyv megvalósul.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/varazslat-kell-a-magusek-ellen/cn/szon-news-km_01-20080523-092704">Az ősszel lejátszott Tuzsér–Vác mérkőzés tudósítása letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Mindenekelőtt a Virovecz-gárdának a Vác idegenbeli legyűrése a feladat, már ez is húzós feladatnak ígérkezik. A Mágus, vagyis Verebes József irányította Duna-mentiek szerdán a magyar válogatottal játszottak előkészületi mérkőzést – az első félidőben pályára küldött alapcsapat csak egyszer kapitulált.

Fegyelmi előtt

A Vecsés elleni legutóbbi hazai meccsen a tuzséri drukkerek megorroltak

Fábián Mihály játékvezetőre, aki arról tett jelentést, hogy homokkal megdobták.

Az eset nyilván nem marad következmény nélkül, a Tisza-parti elöljáróknak

kedden az MLSZ fegyelmi bizottsága előtt lesz jelenése.

– Mondanom sem kell, nagyon nehéz helyzetben vagyunk, elképzelhető, két győzelem sem lesz elég a megkapaszkodáshoz – elmélkedett Virovecz Pál, a tizenötödik pozícióban posztoló Tuzsér edzője. – Mindenesetre játszani fogunk, bízom benne a társaság megmutatja, hogy van tartása, fegyelmezett teljesítménnyel meggyőződésem, hogy lehet keresnivalónk Vácon. Sajnos, alaposan keresztbe tehet tervünknek, hogy a védeleme gyakorlatilag elfogyott, soha nem látott összetételben szerepel ez a csapatrész. A kiállított Jeddi ugyanis két meccset kapott, Ur „besárgult”, Siposnak a keddi edzésen eltört az orra, Nagy Zoltán kapus térdsérüléssel kínlódik és Szabó István sincs igazán rendben.
- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!