Szigetszentmiklós

2013.03.03. 15:44

Bátor támadójátékkal „hatpontos” győzelem: SZTK – Gyirmót 2:1 (0:0)

<strong>Elsősorban gyors csatárainak köszönhetően, a feljutás szempontjából is értékes győzelmet aratott az alaposan megújult, Zoran Kuntics vezette szigetszentmiklósi csapat a tavaszi idénynyitón.

Elsősorban gyors csatárainak köszönhetően, a feljutás szempontjából is értékes győzelmet aratott az alaposan megújult, Zoran Kuntics vezette szigetszentmiklósi csapat a tavaszi idénynyitón.

A Gyirmót összeszokottabb csapat benyomását keltve, a mérkőzés nagyobb részében többet birtokolta a labdát. A mieinknél általában rövidebb ideig volt a játékszer, azonban ilyenkor egészen felgyorsult a játék, szinte vibrált a levegő. Védőink olykor önfeláldozóan avatkoztak közbe, támadóink pedig bátran, és sikeresen vállalták fel az egy-egy elleni játékot. A küzdelem ennek megfelelően végig jó iramú, változatos volt. Mindkét csapat győzelemre játszott, a pálya minden pontján nagyon keményen meg kellett harcolni a labdáért.

A második félidő elején gyors egymásutánban kétszer is végzetes hibára kényszerítettük a vendégcsapat védelmét, ám a neheze csak ezután jött. Kétgólos hátrányban sem adták fel, és a szépítő gól után a szerencsére is szükség volt az eredmény tartásához – miközben kontrákból nekünk is voltak komoly helyzeteink.

A csapatok a sok kemény belépő ellenére is sportszerűen játszottak. A játékvezetői ítéletek – elsősorban a lesek megítélésénél – hovatartozástól függően többször megosztották a szurkolókat.

Összegezve a látottakat, ezzel a hozzáállással, győzni akarással, és az összjáték további csiszolásával ott lehetünk a végelszámolásnál! És ha jön a jó játék, és jönnek a pontok (meg a jó idő), akkor jönnek a szurkolók is! Addig is, Hajrá SZTK!

SZIGETSZENTMIKLÓSI TK–GYIRMÓT FC GYŐR 2–1 (0–0)

Szigetszentmiklós, 250 néző. Vezette: Iványi Z. (Viszokai, Buzás)

SZIGETSZENTMIKLÓS: Kozma – Milos, Kornis (Deutsch, 41.), Jakovljevics, Ducic – Kvekveskiri, Besztercei – Cziráki, Kollega (Urbán G., 86.), Khous (Fekete Á., 93.) – Takács T.  Vezetőedző: Zoran Kuntics

GYIRMÓT: Deli – Regedei, Csizmadia, Gévay, Nagy II G. – Cseri T., Erős G. (Varga L., 68.), Tölgyesi (Fitos, a 60.), Lázár P. – Havasföldi, Oross. Vezetőedző: Csank János

Gólszerző: Kollega (1–0) az 54., Takács T. (2–0) az 56., Csizmadia (2–1) a 74. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!