Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.17. 18:12

Ötödik születésnap a nyírpazonyi klubban

<p>- Nyírpazony -A Nyírpazonyi Nők Klubja június 9-én tartotta ötödik közgyűlését. Az estén megjelent a község polgármestere és alpolgármestere, képviseltette magát a helyi óvoda és általános iskola.</p>

 A klub elnöke beszámolójában ismertette az öt év alatt elvégzett munkát.

Csokorba szedte azokat az eseményeket, amelyből a tagság aktívan kivette részét, összefoglalta, kiket láttunk vendégül, és hány tartalmas, hasznos előadást hallgattunk meg. Boldogan emlékeztünk a közös programokra, kirándulásokra. A sikeres pályázati munkákról is szó esett. A következő évre is gazdag program született meg. Öröm töltötte el szívünket, hogy ezen a napon hat új tagot vehettünk fel, kizárásra, kilépésre nem került sor. A polgármester is elismerően szólt a klub munkájáról, összetartó erejéről, és megkaptuk a hivataltól a Vendégház udvarán lévő helyiség kulcsát, melyet berendezhetünk, és értékeinket, dokumentumainkat már ott tárolhatjuk a jövőben. A közgyűlés jó hangulatú szalonnasütéssel zárult.

-Lefler György-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!