Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.05. 14:59

Jogsi nélkül, kábítószeresen

<p>Nyíregyháza - Kedden délelőtt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy autóst. A 24 éves helybeli férfinél nem voltak iratok, de a nyilvántartóból kiderült, hogy a bíróság korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.</p>

Kedden délelőtt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy autóst. A 24 éves helybeli férfinél nem voltak iratok, de a nyilvántartóból kiderült, hogy a bíróság korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. Az autó átvizsgálása során találtak egy kábítószergyanús sodort cigarettát és további 1-2 gramm növényi származékot. A férfit előállították, a gyorsteszt THC-t, a marihuána hatóanyagát mutatta ki szervezetében. A Nyíregyházi Rendőrkapitányságkábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanújával, eltiltás tartama alatti-, valamint bódult állapotban történő járművezetés miatt indított eljárást. A fiatalember egyébként már volt büntetve kábítószer használata miatt.

- Fullajtár András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!