Sport

2018.07.27. 15:17

DVSC: felülírni a tavalyi „horrort”

Debrecen - Varga Kevinék remélik, jó hangulatú, sikeres derbivel nyitják az évet hazai pályán.

Debrecen - Varga Kevinék remélik, jó hangulatú, sikeres derbivel nyitják az évet hazai pályán.

Első hazai mérkőzésére készül a DVSC csapata az OTP Bank Liga 2018/19-es idényében: a második fordulóban, szombaton 19.30-tól a Mezőkövesd látogat a Nagyerdei Stadionba. A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

A Loki és a Kövesd is győzelemmel kezdte a szezont; múlt hétvégén a cívisvárosiak 1–0-ra verték a Puskás Akadémiát Felcsúton, míg a borsodiak 3–1-re múlták felül a Paksot. Bőven van törleszteni valója Herczeg András tanítványainak a Mezőkövesddel szemben, hiszen az előző bajnokságban mindkét hazai összecsapásukon alulmaradtak a piros-fehérek. Előbb 2–1-re, majd 3–2-re nyert a Kövesd a Nagyerdei Stadionban.

Tudják, mi az ellenszer

Lapunknak adott meccsbeharangozójában, Varga Kevin, a DVSC középpályása is megemlítette a két tavalyi fiaskót, ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy az már a múlt, most azon lesznek, hogy riválisuk ne tudjon pontot szerezni ellenük.

[poll id="1717"]

– Örülünk, hogy győzelemmel kezdtük a küzdelemsorozatot, reméljük, a folytatás is hasonló lesz. Természetesen lökést ad egy csapatnak a jó rajt. Bár a Puskás elleni nem volt egyszerű derbi, de behúztuk. Vannak új játékosaink, akiknek úgy tűnik, hamar sikerült beilleszkedni, ez sokat jelent. Hozzánk hasonlóan a Kövesd is sikerrel nyitott, egyértelmű, hogy nem lesz könnyű velük szemben, de a célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot. A kövesdieknél sok technikás labdarúgó van, egy játszó csapat, mely alaposan meg tudja nehezíteni ellenfelei dolgát.

Ugyanakkor mi mindenre felkészültünk, kielemeztük őket, tisztában vagyunk vele, mi lehet a fegyver velük szemben. Bízunk benne, hogy sok szurkoló látogat majd ki minket buzdítani, mi pedig jó játékkal tudjuk majd meghálálni a szurkolást”

– fogalmazott Varga Kevin.

Marad a Lokinál

Varga Kevin a hosszabbítással kapcsolatban azt nyilatkozta, nem volt kérdés, hogy a továbbiakban is marad a piros-fehéreknél. – Nagyon szeretek a DVSC-nél játszani, ez a nevelőegyesületem, érzem, hogy megbecsülnek, éppen ezért büszkeséggel tölt el, hogy a továbbiakban is a klub kötelékében maradok. Jó játékkal szeretném meghálálni a bizalmat – fogalmazott az év felfedezettjének is megválasztott labdarúgó.

HBN


[related-post post_id="3933926"]

[related-post post_id="3933241"]

[related-post post_id="3933196"]

[related-post post_id="3929629"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!