Sport

2018.05.31. 10:23

Nagyon közel vannak céljukhoz a balmazújvárosiak

Balmazújváros - Ante Batarelo szerint nem vár rájuk könnyű feladat, de a szurkolóikkal sikerülhet.

Balmazújváros - Ante Batarelo szerint nem vár rájuk könnyű feladat, de a szurkolóikkal sikerülhet.

Megragadná az utolsó szalmaszálat a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: az OTP Bank Liga tizedik helyén álló újonc együttes a hétvégi, utolsó fordulóban is azért harcol, hogy megtartsa NB I-es tagságát.

Sűrű a mezőny az alsóházban, a sereghajtó DVTK 33 ponttal áll, a tizenegyedik Vasas 34 egységet gyűjtött eddig, a Balmaz 35-öt, ahogy a kilencedik Haladás is. Óriási izgalmakra van tehát kilátás a 33. körben, amikor is Horváth Ferenc tanítványai a Ferencvárost látják vendégül. A hajdú-bihariaknak a saját kezükben van a sorsuk, hiszen ha nyernek, biztosan bennmaradnak.

Múlt vasárnap az Újváros idegenben tudott győzni, 1–0-ra verték a Paksot. „Nem volt egy jó meccs, s nem is a szép játékról fog megmaradni az emberek emlékezetében ez az összecsapás, talán túl nagy volt a meleg. Viszont amiért mentünk, azt elértük, hiszen nekünk a három pont begyűjtése volt a legfontosabb. Sikerült ismét megmutatnunk, hogy erősek vagyunk, jó játékosok alkotják a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt.

Ez a győzelem pedig erőt, s önbizalmat adhat az utolsó nagy feladathoz”

– emlékezett vissza az újvárosiak horvát középpályása, Ante Batarelo, aki a klub honlapjának nyilatkozva azt is elmondta, mit vár a Fradi ellen.

„Nagyon jó csapat a Fradi, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk. Ha úgy vesszük, a mi kezünkben van a sorsunk, hiszen, ha három pontot szerzünk, akkor biztosan bennmaradunk az első osztályban. Nagyon közel vagyunk ahhoz a célunkhoz, amit kitűztünk magunk elé, vagyis, hogy jövőre is az NB I-ben futballozhassunk. Úgy gondolom, hogy a szurkolókkal együtt ez sikerülhet, még egy utolsó nekifutás, és remélem, hogy a végén kéz a kézben ünnepelhetünk velük.”

A szombaton 19 órakor kezdődő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Ferencvárosi TC NB I-es mérkőzésre kötelező a szurkolói kártya a belépéshez, anélkül senkit sem engednek be a Városi Stadionban.

HBN


[related-post post_id="3876427"]

[related-post post_id="3874408"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!